Skip to main content

Bladhoudende bomen van kwaliteit in overvloed bij Boomkwekerij Mentens

Bladhoudende bomen van kwaliteit in overvloed bij Boomkwekerij Mentens

Bladhoudende bomen brengen tal van voordelen met zich mee voor uw buitenomgeving. Weet u echter niet waar u bladhoudende bomen van kwaliteit kunt kopen, met een goede conditie en sterke gezondheid? Bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen-Oudsbergen kunt u altijd een kijkje komen nemen naar onze bladhoudende bomen. Wij geven u graag ons professioneel advies op maat voor uw tuinproject en kiezen samen met u uw bladhoudende boom of bomen uit!

Bladhoudende bomen

Wat bedoelen we met bladhoudende bomen precies?

Bladhoudende bomen zijn bomen die hun bladeren behouden gedurende het hele jaar, in plaats van ze te laten vallen in de herfst en winter. Dit betekent dat deze bomen groen blijven, zelfs wanneer de temperaturen laag zakken. En dat is een groot voordeel wanneer u graag doorheen alle seizoenen van een groen uitzicht en de omringende natuur geniet! Zeker wanneer u de privacy in uw tuin wilt garanderen of bepaalde zaken achter uw eigendom aan het zicht wilt onttrekken, zijn de bladhoudende bomen van Boomkwekerij Mentens de ideale aanwinst voor uw buitenomgeving.

Welke bomen zijn zoal bladhoudend en passen deze wel bij mijn persoonlijke smaak?

Er bestaan tal van diverse soorten bladhoudende bomen, zoals bijvoorbeeld esdoorns, eiken, beuken en cipressen. Deze bomen komen overal ter wereld voor en worden vaak gebruikt als sierbomen in tuinen en parken. Ook in onze boomkwekerij kunt u voor deze bladhoudende bomen terecht: wij specialiseren ons al jaren in het cultiveren van sterke, degelijke bomen en planten in alle vormen en maten op onze cultuurgronden te Limburg.

Bladhoudende bomen

We geven onze bodems hiervoor de nodige voedingsstoffen en voeren strenge kwaliteitscontroles uit, zodat u telkens een boom of plant van ons ontvangt die moeiteloos zal overleven in uw persoonlijke buitenomgeving en waarvan u nog jarenlang plezier zal hebben. Ook bladhoudende bomen hebben wij ter beschikking: breng ons dus gerust een bezoekje, dan geven we u een persoonlijke rondleiding met advies op maat over welke bladhoudende bomen geschikt zijn voor uw project en persoonlijke budget.

Bladhoudende bomen

Hoe kiezen wij de ideale bladhoudende boom uit voor uw project?

Bladhoudende bomen zijn een geweldige toevoeging aan elke tuin, omdat ze het hele jaar door kleur en textuur bieden. Of u nu op zoek bent naar een bladhoudende boom die groot of klein is, bij Boomkwekerij Mentens hebben we zonder uitzondering voor ieder wat wils. Bij het uitzoeken van de perfecte bladhoudende boom voor uw tuinproject kijken wij bijvoorbeeld naar een aantal belangrijke zaken, zoals de grootte van uw tuin, de indeling daarvan en de bodem. Heeft u een ruime tuin, dan kunt u logischerwijze kiezen voor bladhoudende bomen die wat hoger groeien, in tegenstelling tot beperkte tuinen die het beter doen met een kleinere bladhoudende boom.

Sommige bladhoudende bomen zijn bovendien beter bestand tegen extreme temperaturen dan andere. Maakt u zich zorgen over de barre weersomstandigheden in de winter, kies dan zeker en vast voor een boom die winterhard is. Gelukkig geven wij u graag advies op maat van uw situatie, zodat u bij ons nooit de foute keuze maakt!

Neem vrijblijvend contact op om onze bladhoudende bomen eigenhandig te ontdekken en uw exemplaren te komen uitkiezen!

Bij Boomkwekerij Mentens hebben we in ons aanbod tal van prachtige bladhoudende bomen om uit te kiezen, en nemen wij graag onze tijd om samen met u het ideale exemplaar uit te kiezen voor uw tuin. Aarzel dus niet om het contactformulier op onze website in te vullen en ons een persoonlijk bezoek te brengen. Dan bieden wij u graag professionele ondersteuning bij het selecteren van de perfecte bladhoudende boom of bomen voor uw doeleinden. U bent altijd welkom. Alvast tot dan!

Contact Boomkwekerij Mentens