Skip to main content

Bladhoudende bomen vindt u bij Boomkwekerij Mentens

Bladhoudende bomen

Bladhoudende bomen vindt u bij Boomkwekerij Mentens

Bladhoudende bomen vormen een waardevolle toevoeging aan elke tuin en elk landschap, aangezien ze het hele jaar door hun prachtige kleur en textuur blijven behouden zonder hun volle kruin te verliezen. Of u nu op zoek bent naar een bladhoudende boom die privacy biedt aan uw achtertuin of een sierlijke boom die een eyecatcher vormt in uw voortuin, bij Boomkwekerij Mentens te Limburg hebben wij ongetwijfeld die bladhoudende boom die aan uw behoeften voldoet.

 

Welke bladhoudende bomen hebben wij bij Boomkwekerij Mentens zoal?

Bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen-Oudsbergen hebben we talloze soorten bladhoudende bomen in ons aanbod, met elk met hun eigen unieke bladeren, vormen en uiteraard voor- en nadelen. Enkele populaire keuzes wat bladhoudende bomen betreft zijn bijvoorbeeld

-          de katsuraboom, die goudgele bladeren krijgt in de herfst

-          de rododendron met zijn glanzende bladeren in het groen

-          de iep, met donkergroene bladeren die het hele jaar door aanwezig zijn

 

Bent u dus op zoek naar een boom die het hele jaar door zijn mooie, groene staat blijft behouden, dan is een bladhoudende boom voor u de ideale oplossing. Of u nu kiest voor een kleurrijke acacia of een elegante esdoorn, een bladhoudende boom zal zeker indruk maken in elk landschap. Wist u bovendien dat wij bij Boomkwekerij Mentens zowel particulieren als professionelen helpen met het vinden van de perfecte bomen voor hun project?

Waarom zou ik voor bladhoudende bomen kiezen in mijn tuin?

Bladhoudende bomen zijn een populaire keuze voor tuinen en landschappen vanwege hun aantrekkelijke uiterlijk, dat het hele jaar door behouden blijft. Een van de grootste voordelen van bladhoudende bomen is namelijk het feit dat ze in de wintermaanden, in tegenstelling tot naaldbomen bijvoorbeeld, niet hun bladeren verliezen. Dit betekent dat uw tuin of landschap er in de winter net zo aantrekkelijk uit zal zien als in de zomer. Bent u gesteld op uw buitenomgeving en kunt u met volle teugen genieten van het groen en van de natuur die u omringt? Dan zijn onze bladhoudende bomen zonder twijfel de perfecte aanwinst voor u, en een duurzame investering waaraan u nog jaren plezier beleeft.

Bladhoudende bomen

Waarom bij Boomkwekerij Mentens langsgaan voor mijn bladhoudende bomen?

Bent u op zoek naar bladhoudende bomen van kwaliteit, die een sterke gezondheid hebben en die de overstap naar uw tuin moeiteloos overleven? Dan werkt u daarvoor best samen met een professionele partner met kennis van zaken, die weet wat hij doet. Bij Boomkwekerij Mentens zijn we zo’n partner: wij specialiseren ons al jarenlang in het kweken van hoogwaardige boomsoorten in alle vormen en maten, en besteden daarbij alle aandacht aan het creëren van de perfecte omstandigheden voor een stabiele, gezwinde groei.

Zo onderwerpen wij de bodems van onze cultuurgronden bijvoorbeeld met regelmaat aan sterke kwaliteitscontroles, waardoor wij perfect weten welke grondstoffen, vitamines en mineralen we moeten toevoegen om de ideale voedingsbodem te bereiken voor onze bladhoudende en andere boomsoorten. Heeft u de perfecte bladhoudende boom of bomen gevonden voor uw buitenproject, dan geven we u bovendien uitgebreid advies over het verdere onderhoud en de verzorging daarvan. Zodat uw nieuwe bladhoudende bomen lang meegaan en moeiteloos hun goede conditie behouden.

Neem vrijblijvend contact op om samen met ons uw bladhoudende bomen uit te kiezen op onze cultuurgronden.

Als grote bomen kwekerij zijn wij bij Mentens, na jarenlange ervaring in de sector, een gevestigde waarde voor iedereen die op zoek is naar sterke bomen van uitstekende kwaliteit. Dat is met hoeveel zorg en passie wij in onze grote bomen kwekerij te werk gaan! Wilt u graag weten welke bladhoudende bomen wij voor u in petto hebben? Dan geven we u graag een persoonlijke rondleiding doorheen onze boomkwekerij met advies op maat.

Vul dus gerust het contactformulier op onze website in, dan helpen wij u spoedig en met veel enthousiasme verder. U bent altijd welkom in onze boomkwekerij te Limburg. Alvast tot dan!

 

Contact