Grote haagplanten bij Boomkwekerij Mentens

In Meeuwen-Oudsbergen te Limburg, werkt boomkweker Mentens aan de beste bomen en grote haagplanten voor uw tuinproject. Ons gepassioneerde en warme familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de beste kwekers van België.

Meerstammige bomen voor de creatieve tuinier

Meerstammige bomen vormen een ware aanwinst voor elk tuinproject. Boomkwekerij Mentens heeft jarenlange ervaring in het kweken van bomen en planten van goede kwaliteit. Al sinds 1972 leveren wij tuinelementen met een goede wortelkluit en een prachtige kruin. Voor meerstammige bomen is dat niet anders. Bij ons kunt u kwaliteit en expertise verwachten!

Boomkwekerij Mentens: dé boomkweker van Limburg

In Meeuwen-Oudsbergen in Limburg, werkt boomkweker Mentens aan de beste bomen en planten voor uw tuinproject. Dit gepassioneerde en warme familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de beste kwekers van België. Al in 1971 werden de eerste bomen geplant en de tweede generatie boomkwekers verzorgt, snoeit en onderhoudt de gaarden nu met veel liefde.

Boomkwekerij Mentens: gekweekt met liefde in Limburg

Gelegen in het pittoreske Meeuwen-Oudsbergen in Limburg, vindt u Boomkwekerij Mentens. Ons gepassioneerde en warme familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de beste kwekerijen van België. Al in 1971 werden de eerste bomen gezet en nog steeds wordt het groen op ambachtelijke manier verzorgd, gesnoeid en uiteindelijk verkocht. Kwekerij Mentens is dus letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare Limburgse gronden. Ons bedrijf doet beroep op die expertise om de klant een uitmuntende kwaliteit te garanderen met de beste service.

Niet enkel bomen: Plantenkwekerij Mentens

Het leven van een kwaliteitsvolle plant begint bij plantenkwekerij Mentens. Wij zorgen er voor dat de plant of boom die u bij ons bestelt, prachtig uitgroeit in uw tuinproject. Bij plantenkwekerij Mentens, gelegen in Meeuwen-Oudsbergen in Limburg, is de kennis en expertise over het kweken van planten al generaties doorgegeven, en zo kunnen wij de planten op een ambachtelijke manier verzorgen en voorbereiden voor uw tuin.

Vormsnoeiplanten bij Boomkwekerij Mentens

Vormsnoeiplanten: een plant voor de creatieve tuinier. Planten en hagen zijn veelal functioneel in een tuin. Ze dienen als afscheiding voor privacy of omringen een perkje, en ze zorgen voor een verzorgde uitstraling van de tuin. Bij Boomkwekerij Mentens in Meeuwen-Oudsbergen in Limburg, vindt u echter ook planten en hagen die geschikt zijn voor een creatievere aanpak