Skip to main content

Haagplanten van uitstekende kwaliteit bij kwekerij Mentens

Haagplanten die er niet alleen prachtig bijstaan, maar ook sterk en van uitstekende kwaliteit zijn, vindt u bij boomkwekerij Mentens in Meeuwen-Oudsbergen. Wij hebben een een ruim aanbod aan haagplanten in tal van soorten, vormen en maten en helpen u graag verder in uw zoektocht naar de geschikte variant voor uw tuinproject. 

Een meerstammige boom voor in uw tuin - Boomkwekerij Mentens

Een meerstammige boom die perfect bij uw tuin of landschapsproject past, vindt u ongetwijfeld bij boomkwekerij Mentens. Wij hebben wij een groot aanbod aan meerstammige bomen in huis (of liever: in de tuin) die meteen aangeplant kunnen worden. Lees hier meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Vaste planten kwekerij Mentens in Noord-Limburg

Bij vaste planten kwekerij Mentens in Meeuwen-Oudsbergen hebben wij een ruim assortiment van vaste planten voor elk soort tuinconcept beschikbaar.

Solitairen bij boomkwekerij Mentens in Meeuwen-Oudsbergen

Solitairen of solitaire planten zijn de perfecte blikvanger voor in uw tuin. Bij boomkwekerij Mentens kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan bomen, planten en struiken van de beste kwaliteit. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

Vormsnoei met de geschikte planten dankzij kwekerij Mentens

Vormsnoei van planten betekent dat u uw tuinelementen in een mooie vorm snoeit, zodat er aan uw tuin niet alleen een praktisch maar ook een mooi decoratief element wordt toegevoegd. Mentens helpt u de juiste plant voor uw vormsnoei te kiezen en onderhouden. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

Haagelementen kant-en-klaar te vinden bij kwekerij Mentens

Op zoek naar grote haagelementen? Bij boomkwekerij Mentens in Meeuwen-Oudsbergen vindt u een ruim aanbod aan haagelementen in tal van soorten, vormen en maten. Ontdek hier onze verschillende mogelijkheden en professionele diensten.

Grote bomen kwekerij in Limburg met passie voor ambacht

Een grote bomen kwekerij is het ideale adres wanneer u uw tuin met volgroeide beplanting wilt aanleggen, maar is vandaag de dag nu eenmaal niet zo veelvoorkomend in België. Bij Boomkwekerij Mentens te Limburg kunt u echter grote bomen kopen die niet alleen mooi, maar ook bijzonder sterk en kwaliteitsvol zijn. Lees hier meer over onze warme groene diensten.

Meerstammige boom die klein genoeg is voor uw tuinproject

Een meerstammige boom vinden die klein genoeg is voor een beperkte buitenruimte, is niet altijd een gemakkelijke onderneming. Bij Boomkwekerij Mentens zijn we er echter zeker van dat we u kunnen verderhelpen: met onze rijke variatie aan diverse boom- en plantensoorten, hebben we ongetwijfeld die kleine meerstammige boom in huis (of in de tuin) die u zoekt.

Uw meerstammige berk kunt u bij Boomkwekerij Mentens kopen

De meerstammige berk is een erg bekende en gewilde boomsoort, die voor menig project gebruikt wordt omwille van zijn unieke uiterlijk. Heeft u ook interesse in het aankopen van een mooie en sterke meerstammige berk, dan kunt u altijd bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen-Oudsbergen in Limburg terecht. Wij geven u alvast een woordje uitleg over de voordelen van een meerstammige berk, en over de warme service waarmee we u ten dienste staan.

Een meerstammige steeneik is geschikt voor ieder tuinproject

Een mooie meerstammige steeneik voor uw tuin vindt u bij Boomkwekerij Mentens. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in de ambachtelijke groei van een ruime variatie aan bomen, planten en struiken. Van meerstammige steeneiken, krentenbomen en heesters tot solitairen en haagelementen: wij hebben het allemaal. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen. 

Uw meerstammige krentenboom vindt u bij Boomkwekerij Mentens

Ieder die een meerstammige krentenboom al een keertje in volle glorie heeft gezien, weet dat deze boomsoort een prachtige toevoeging betekent voor iedere tuin. Waar u zo’n krentenboom met meerdere stammen dan precies kunt vinden? Bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen, Limburg: de specialist ter zake sinds 1971. Wij geven u graag meer info over de verschillende voordelen van een meerstammige krentenboom. 

Haagplanten in Limburg vindt u bij Mentens in alle soorten

Haagplanten in Limburg van kwaliteit, daarvoor kunt u rekenen op onze boomkwekerij te Meeuwen-Oudsbergen. Sinds 1971 zijn wij de specialist ter zake wanneer het aankomt op bomen, struiken en planten van kwaliteit, in tal van soorten en maten. In onze kwekerij te Limburg helpen we u van A tot Z met het vinden van de geschikte haagplanten voor uw tuinproject.

De taxus kwekerij die u tot in de puntjes adviseert: Mentens

Bij taxus- en boomkwekerij Mentens mogen we dagelijks ondervinden dat steeds meer mensen voor een taxus in de tuin kiezen, en dat is niet zonder reden. Lees hier waarom de taxus één de meest gewilde tuinelementen is, en wat wij als kwekerij voor u kunnen betekenen. 

Plantenkwekerij in Limburg met bijzondere kwaliteitsplanten

Op planten- en boomkwekerij Mentens te Limburg kunt u altijd rekenen wanneer u op zoek bent naar prachtige en kwaliteitsvolle, sterke tuinelementen. Van kleine tot grote bomen en van meerstammige bomen tot solitairen: wij hebben alles om u de tuin van uw dromen te bezorgen. Lees hier wat we met onze warme, groene service voor u kunnen betekenen.

Mentens te Meeuwen: Boomkwekerij voor kwaliteit en service

Boomkwekerij Mentens te Meeuwen is hét perfecte adres wanneer u op zoek bent naar mooie en sterke bomen en beplanting voor een prachtige tuinaanleg. Omdat we immers een bijzondere zorg voor ons product dragen, hebben we exclusief bomen, planten en struiken van de beste kwaliteit op onze cultuurgrond. Meer over onze kwekerij te Meeuwen leest u hier.