Skip to main content

Meerstammige boom kopen? Bij Mentens hebben we wat u zoekt

Een meerstammige boom kopen is een uitstekend idee om uw tuin instant een mooie blikvanger en een verzorgde uitstraling te geven. Op Boomkwekerij Mentens te Limburg kunt u rekenen: wij groeien onze bomen en planten met passie en ambacht, en zorgen ervoor dat u een prachtexemplaar ontvangt dat helemaal bij u(w tuin) past.

Haagplanten in Limburg in alle soorten en maten bij Mentens

Voor haagplanten in Limburg kunt u ongetwijfeld terecht bij onze boomkwekerij te Meeuwen-Oudsbergen. Al sinds 1971 groeien wij de meest prachtige bomen, struiken en planten, met een ongeëvenaarde ambacht, liefde en passie voor het vak. Koopt u uw haagplanten aan bij Mentens Limburg, dan kiest u voor kwaliteit. Lees hier meer over wat we precies voor u kunnen betekenen. 

Grote boom kopen bij Kwekerij Mentens voor ‘n prachtige tuin

Een grote boom kopen voor uw tuin, daarvoor gaat u best te rade bij een professional met kennis van zaken. Een professional zoals Boomkwekerij Mentens bijvoorbeeld: met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij één van de meest betrouwbare boomkwekers in Limburg, België. Of u nu een kleine of grote boom wilt kopen, een haagelement of een solitair: op ons kunt u rekenen. 

Boomkwekerij nabij Bree met liefde voor de ambacht

Onze Boomkwekerij nabij Bree, te Meeuwen-Oudsbergen, voorziet al sinds 1971 in prachtige bomen en planten van kwaliteit, die dag na dag ambachtelijk en met veel liefde verzorgd worden. Bent u op zoek naar de perfecte boom voor uw tuinaanleg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Boomkwekerij in België met een hart - Mentens te Limburg

Onze Boomkwekerij te België, Limburg is gespecialiseerd in bomen, struiken en planten van kwaliteit. Bent u op zoek naar een bijzondere boom die perfect in uw tuin en bij uw woning past? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

Boomkwekerij in Bree voor ieder die een prachtige tuin wil

Boomkwekerij in Bree gezocht, die u bijstaat in het aanleggen van een prachtige tuin om van te genieten? Gelegen in Meeuwen-Oudsbergen, op een steenworp afstand van Bree, vindt u Boomkwekerij Mentens. Al jarenlang heeft ons warme familiebedrijf ervaring met het groeien en verzorgen van kwaliteitsvolle bomen voor uw tuin. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen!

Meerstammige bomen in België: de mooiste vindt u bij Mentens

Meerstammige bomen in België kopen van kwaliteit is niet altijd even evident, maar bij Boomkwekerij Mentens te Limburg vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Al sinds 1972 leveren wij, als gespecialiseerde boomkwekerij nabij Bree, tuinelementen met een goede wortelkluit en een prachtige kruin. Voor meerstammige bomen is dat niet anders. Bij ons kunt u hoogwaardige kwaliteit en diepgaande expertise verwachten, voor een tuin die er schitterend zal uitzien.

Boomkwekerijen in Limburg gezocht? Mentens is uw specialist

Boomkwekerijen in Limburg gezocht om uw tuin mee aan te leggen? Een partner waarop u kunt vertrouwen, met ervaring en kennis van zaken? U hoeft niet langer te zoeken, want Mentens te Meeuwen behoort tot de beste boomkwekerijen in Limburg. Dankzij onze grote passie voor bomen en onze familiale, huiselijke aanpak, voelen klanten zich meteen thuis bij ons op de boomgaard. Ontdek hier wat we ook voor u kunnen betekenen.

Een taxus kopen in België kunt u bij Boomkwekerij Mentens

Een taxus kopen in België kunt u in onze boomkwekerij te Limburg, waar we u professioneel en oprecht advies geven over deze bijzondere struik, die tegenwoordig erg populair is. En met reden, want omwille van zijn grote onderhoudsvriendelijkheid, lange leeftijd en de mogelijkheid tot vormsnoei, is de taxus een echte meerwaarde voor quasi iedere tuin. Wilt u graag een taxus kopen in België, dan helpen wij u bij Boomkwekerij Mentens graag verder. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

Grote bomen kwekerij gezocht? Bij Mentens kunt u terecht

Grote bomen in een kwekerij kopen is de ideale oplossing voor iedereen die op korte termijn een mooie tuin wil aanleggen, maar waar vindt u zo’n kwekerij precies? Bij Boomkwekerij Mentens te Limburg, België, zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten grote bomen. Lees hier wat wij voor u en uw tuinaanleg kunnen betekenen.

Bomen kwekerij met een passie sinds 1971: Mentens te Limburg

Bomen zijn kwekerij Mentens’ grootste passie: Omringd door de groene natuurpracht van Oudsbergen, begon ons familiebedrijf in 1971 met het ambachtelijk groeien en verzorgen van de meest uiteenlopende boomsoorten. Waarom? Zodat ook u van de prachtige bomen van onze kwekerij kunt genieten, maar dan in eigen tuin. Lees hier over wat we met onze bomen kwekerij voor u kunnen betekenen.

Grote haagplanten bij Boomkwekerij Mentens

In Meeuwen-Oudsbergen te Limburg, werkt boomkweker Mentens aan de beste bomen en grote haagplanten voor uw tuinproject. Ons gepassioneerde en warme familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de beste kwekers van België. 

Meerstammige bomen voor de creatieve tuinier

Meerstammige bomen vormen een ware aanwinst voor elk tuinproject. Boomkwekerij Mentens heeft jarenlange ervaring in het kweken van bomen en planten van goede kwaliteit. Al sinds 1972 leveren wij tuinelementen met een goede wortelkluit en een prachtige kruin. Voor meerstammige bomen is dat niet anders. Bij ons kunt u kwaliteit en expertise verwachten! 

Boomkwekerij Mentens: dé boomkweker van Limburg

In Meeuwen-Oudsbergen in Limburg, werkt boomkweker Mentens aan de beste bomen en planten voor uw tuinproject. Dit gepassioneerde en warme familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de beste kwekers van België. Al in 1971 werden de eerste bomen geplant en de tweede generatie boomkwekers verzorgt, snoeit en onderhoudt de gaarden nu met veel liefde.

Boomkwekerij Mentens: gekweekt met liefde in Limburg

Gelegen in het pittoreske Meeuwen-Oudsbergen in Limburg, vindt u Boomkwekerij Mentens. Ons gepassioneerde en warme familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de beste kwekerijen van België. Al in 1971 werden de eerste bomen gezet en nog steeds wordt het groen op ambachtelijke manier verzorgd, gesnoeid en uiteindelijk verkocht. Kwekerij Mentens is dus letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare Limburgse gronden. Ons bedrijf doet beroep op die expertise om de klant een uitmuntende kwaliteit te garanderen met de beste service.