Skip to main content
Terug naar overzicht

Boomkwekerij in België met een hart - Mentens te Limburg

Boomkwekerij in België met een rijke variatie aan bomen en planten

Een boomkwekerij in België die een even gevarieerd aanbod aan bomen en planten bezit als Mentens te Limburg, zult u niet gauw vinden. Van solitaire bomen tot meerstammige exemplaren, van vormsnoei tot haagelementen en van jonge boompjes tot oudere, grote bomen: wij hebben werkelijk alles in huis (of liever, in de tuin) om u van uw gewenste tuinaanleg te voorzien. Daarbij geven we bovendien ook altijd uitgebreid advies: tijdens een tochtje in de Jeep doorheen onze boomgaarden leggen we u alles uit over onze diverse boom- en plantensoorten, hun verschillende kwaliteiten en de mogelijkheden voor uw persoonlijke tuinproject. Bovendien mag ook uw tuinaanlegger of architect ons daarbij vergezellen! Als professioneel willen wij er immers alles aan doen om te garanderen dat u de tuin van uw dromen ontvangt, en dat de tuinelementen waarvoor u in onze boomkwekerij kiest daar ook perfect bij passen.

In onze Belgische boomkwekerij geniet u persoonlijke begeleiding en warme service

Kunt u onze Belgische boomkwekerij echter zelf geen bezoekje brengen om samen de groene mogelijkheden te ontdekken? Geen zorgen, ook daar hebben wij een oplossing voor achter de hand. Want wanneer u dat wenst, kunnen wij u al de specificaties van een bepaalde boom, plant of struik bezorgen: recente foto’s, de laatste afmetingen, etc. Zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het exemplaar in kwestie, want indien u de tuin van uw dromen aan het aanleggen bent, is het van cruciaal belang dat alles daarin volledig naar wens is. Zo streven we er dag na dag naar om als boomkwekerij onze klanten de beste service in heel België te verlenen. Want alleen wanneer zij tevreden zijn, kunnen wij dat ook.

Mentens Boomkwekerij: Belgische ambacht voor de beste kwaliteit

Onze boomkwekerij staat echter bekend in België om meer dan de persoonlijke, warme en behulpzame service. Wat ons haast nog meer tot een betrouwbare partner maakt, is immers de uitstekende kwaliteit die onze bomen, struiken en planten stuk voor stuk genieten. Dat waarborgen we door twee zaken

  1. Ten eerste verzorgen, verplanten, snoeien en rooien we onze bomen en planten dagelijks. Dit doen we om voor hen de best mogelijke groeiomstandigheden te creëren, zodat ze een sterk wortelstelsel, een compacte wortelkluit en vele wortelvezeltjes ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat uw boom of plant er niet alleen op ons domein prachtig bijstaat, maar na aankoop ook bij u in de tuin moeiteloos zal hergroeien. Zodat u er nog lang van kunt genieten. 
  2. Ten tweede waarborgen we de kwaliteit van onze gronden (die bovendien maar liefst 95 hectare bedragen) door meermaals per jaar aan bodemoptimalisatie te doen. We schakelen ervaren experts in om de bodem grondig te controleren en analyseren, waarna we perfect op de hoogte zijn van welke mineralen, voedingsstoffen en spoorelementen we precies moeten toevoegen. Zodat we een vruchtbare omgeving voor onze producten kunnen creëren, en klanten met een gerust hart op onze service kunnen vertrouwen. 

Bovendien is onze boomkwekerij dan wel gelegen in België, maar vormen wij ook een betrouwbare en toonaangevende internationale partner. Van Engeland tot Turkije en verder: wij leveren uw bomen en/of planten, in grote getallen of in kleine, snel en correct over heel Europa. Bekijk voor meer info zeker onze gerealiseerde projecten


Breng onze boomkwekerij zelf een bezoekje in Meeuwen, België

U bent met andere woorden van harte welkom om in onze boomkwekerij gelegen te Meeuwen-Oudsbergen, België. Ons hechte en ervaren team begeleidt u van A tot Z met het uitkiezen van de geschikte bomen en planten voor uw tuin, maar ook wanneer u vragen heeft of graag meer info had kunt u bij ons terecht. U kunt ons contacteren door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar het telefoonnummer 011/79.16.51. Wij helpen u met veel plezier!