Skip to main content
Terug naar overzicht

Boomkwekerij nabij Bree met liefde voor de ambacht

Boomkwekerij in regio Bree die kwaliteit aanbiedt? Mentens is the place to be!

Boomkwekerij dichtbij Bree gezocht, bij wie u terecht kunt voor mooie en sterke tuinelementen van kwaliteit? Zoekt u niet langer: Boomkwekerij Mentens is gelegen te Meeuwen-Oudsbergen, op gemiddeld 13 minuutjes van Bree, en bezit een fantastisch aanbod aan bomen en planten. Zo beschikken wij over maar liefst 95 hectare aan vruchtbare cultuurgrond, met een rijke variatie aan tal van boom- en plantensoorten. Dat deze stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit zijn, is voornamelijk te danken aan de kwaliteit van deze grond. Die houden we immers vruchtbaar door hem jaarlijks aan diverse controles en analyses te onderwerpen, zodat we perfect op de hoogte zijn van welke voedingsstoffen, mineralen en spoorelementen hij nodig heeft om in opperbeste staat te zijn. Bodemoptimalisatie is echter slechts één van de vele manieren waarop wij onze klanten van de beste service en producten verzekeren. Leest u dus vooral verder om te ontdekken wat we nog voor u kunnen betekenen.

Onze boomkwekerij is vanuit Bree slechts een kwartiertje rijden

Bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen, nabij Bree, kunt u met andere woorden alle mogelijke tuinelementen vinden voor een geslaagde tuinaanleg. Van meerstammige bomen tot solitaire bomen, van vormsnoei tot haagelementen, van eikenbomen tot heesters en van krentenbomen tot hazelaars, … wij hebben het allemaal in ons gevarieerd en uitgestrekt aanbod. Dat aanbod verzorgen, verplanten, rooien en snoeien we bovendien dagelijks, zodat we onze tuinelementen ook stuk voor stuk de juiste basis kunnen meegeven: een compacte wortelkluit en veel fijne wortelvezels. Daarmee zorgen we ervoor dat onze bomen en planten niet alleen op het domein van onze Boomkwekerij in Limburg nabij Bree staan te schitteren, maar ook de verhuis naar uw tuin probleemloos overleven. Zodat ze daar zonder enige moeite hergroeien, en u nog lang van uw prachtige omgeving zult kunnen genieten.

Brengt u gerust een bezoekje aan onze boomkwekerij nabij Bree

U bent dus van harte welkom een persoonlijk bezoekje aan onze Boomkwekerij te Meeuwen in de regio van Bree te brengen, zodat u ons aanbod aan tuinelementen zelf kunt ontdekken. We nemen u graag mee in onze Jeep voor een tocht doorheen de kwekerij, en geven u uitgebreid uitleg bij de verschillende mogelijkheden die we daar bezichtigen. Elke boom, struik of plant heeft immers zijn eigen kwaliteiten, en het kiezen van het juiste exemplaar is cruciaal voor het aanleggen van een tuin die bij u past. Ziet u geen mogelijkheid om tot Bree te komen om onze boomkwekerij met eigen ogen te ervaren? Ook dan hebben wij de geknipte oplossing achter de hand: wij bezorgen u de meest recente foto’s, afmetingen, etc. van de boom, struik of plant die u in gedachten heeft, zodat u ook vanop afstand perfect kunt inschatten hoe deze er in uw voor- of achtertuin uit zal zien. Handig, toch?

Boomkwekerij in Limburg, maar ook internationale partner over heel Europa

Heeft u uw keuze kunnen maken tussen de verschillende bomen en planten in onze boomkwekerij, dan verzorgen wij een correcte levering vanuit regio Bree naar de door u gewenste eindbestemming. Daarbij stoppen bovendien we niet aan de Belgische grens: ook internationaal zijn wij een gewezen partner, die snel en efficiënt kan leveren over heel Europa. Bent u benieuwd naar de internationale projecten die we zo reeds verwezenlijkt hebben? Dan kunt u alvast een kijkje nemen bij de projectpagina op onze website, waar u ontdekt dat geen afstand voor ons te ver is. Van Engeland tot Turkije en verder: wij brengen de bestelling en levering van uw bomen, zowel in kleine als grote getallen, steevast tot een goed einde.

Wij zitten graag met u samen tijdens een vrijblijvende afspraak!

Komt u bij interesse dus zeker eens een kijkje nemen naar ons aanbod. Onze boomkwekerij is gelegen te Meeuwen-Oudsbergen, op slechts een kwartiertje rijden van Bree, en de ideale omgeving wanneer u op zoek bent naar kwaliteit voor uw tuinaanleg. Wij zitten graag met u samen voor een vrijblijvende afspraak, die u kunt maken via ons contactformulier, maar zijn bij vragen ook te bereiken op het telefoonnummer 011/79.16.51.