Skip to main content
Terug naar overzicht

Boomkwekerijen in Limburg gezocht? Mentens is uw specialist

field.jpg

Boomkwekerijen in Limburg zijn dun gezaaid, maar wij kunnen u helpen

Als één van de beste boomkwekerijen te Limburg planten, snoeien en voeden wij onze bomen nog steeds op ambachtelijke wijze. Op onze grond van meer dan 95 hectare, worden ze dus met veel liefde en passie onderhouden: de aarde wordt met regelmaat geanalyseerd, en geoptimaliseerd met de juiste spoorelementen. Alleen zo kunnen onze bomen ook op hun uiteindelijke staanplaats succesvol groeien.

Op onze vruchtbare plantage, gekend onder de boomkwekerijen te Limburg, worden onze bomen zowel bovengronds als ondergronds perfect verzorgd. Zo kunnen we bijvoorbeeld een dichtgewortelde kluit garanderen, en een evenwichtige kroon door intensieve snoei: de basiselementen voor een uitstekende toekomstige groei. En zo groeien onze bomen uit tot prachtige volwassen exemplaren, die tot de mooiste van alle boomkwekerijen in Limburg behoren.


Boomkwekerijen in Limburg: Mentens te Meeuwen behoort tot de besten

Alle boomkwekerijen, in Limburg en verder, kennen het verschil dat de juiste boom in de juiste tuin kan maken. Ook wij besteden er dus steeds zorgvuldig aandacht aan dat de boom of struik die u in gedachten heeft, ook perfect binnen uw tuinproject past. Daarom geven we u steeds uitgebreid en oprecht advies, en bieden we een al even uitgebreid aanbod aan. Op onze grond van 95 hectare kweken wij honderden soorten verschillende bomen en planten, zodat u ruim de keuze heeft. Want of de boom nu in een stadscentrum terecht komt, op een recreatiepark of in een particuliere tuin: hij moet binnen het plaatje van het project in kwestie passen.

Ons aanbod behoort tot meest uitgebreide van alle boomkwekerijen in Limburg, en bestaat onder meer uit haagplanten, grote solitaire bomen, vormsnoeiplanten, meerstammigen, haagelementen en karakterbomen. In een ruime variatie aan maten, vormen en soorten bovendien. Als u dus op voorhand wil nagaan hoe groot de boom of plant precies is, is dit perfect mogelijk: wij kunnen u op voorhand een recente foto mét afmetingen bezorgen, zodat u tot in de puntjes op de hoogte bent.


discussion.jpg

meeting.jpg

Limburgse boomkwekerij met een snelle service en optimaal transport

Kiest u, uit de verschillende Limburgse boomkwekerijen, om met ons samen te werken, dan zult u zich dit geen moment beklagen. Wanneer u een eerste bezoekje brengt aan onze kwekerij rijden we samen door de boomgaarden en geven we u professioneel advies, zodat u goed geïnformeerd de beste keuze kunt maken voor uw persoonlijke tuin. Heeft u gekozen uit ons ruim assortiment aan diverse bomen en planten, dan verzorgen we deze extra goed op voorhand, zodat ze in een prima staat bij uw project terechtkomen.  

Bovendien kunnen wij het groen van op onze boomkwekerijen vlekkeloos bij u leveren: door weer en wind, en door droogte en hitte. En we mogen dan wel tot de meest bekende en betrouwbare boomkwekerijen te Limburg behoren, ook daarbuiten leveren wij onze producten: wij kunnen snel en efficiënt transporteren over heel Europa, dankzij onze vlotte administratie en ons professioneel team.

.

Mentens: uw geknipte partner onder de boomkwekerijen in Limburg

Bent u op zoek naar de beste partner voor uw tuinbouwproject, en verschillende boomkwekerijen in Limburg aan het overwegen? Bij Boomkwekerij Mentens beschikken we niet alleen over diepgaande kennis en jarenlange ervaring, maar ook een bijzonder warme en huiselijke aanpak. Kom een keertje langs bij ons op de kwekerij te Limburg, en kies zelf uw bomen of planten uit. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 0032 (0)11 79 16 51, of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!