Skip to main content
Terug naar overzicht

Een taxus kopen in België kunt u bij Boomkwekerij Mentens

Een taxus kopen in België bij Mentens: de beste boomkwekerij te Limburg

Een taxus kopen in België doet u best bij een betrouwbare partner, zodat u een boom van kwaliteit ontvangt die goed aard in uw tuin, en daar nog een heel tijdje mooi tot zijn recht komt. Boomkwekerij Mentens te Meeuwen is zo’n partner. In onze vestiging te Limburg, België helpen wij u graag verder met de aankoop van de perfecte taxus, ook wel venijnboom genoemd. Deze boom wordt in België voornamelijk gekocht om als haag of als massief te gebruiken, omdat hij zich goed laat snoeien en dus zowel renovatie- als vormsnoei erg goed kan verdragen. Een taxus kopen bij Mentens te België is met andere woorden een duurzame investering in uw tuin, waarvan u nog jarenlang plezier zult hebben.

Een taxus kopen in België bij Mentens, betekent investeren in een tuin van kwaliteit

Om een taxus in België te kopen kunt u terecht bij onze warme Limburgse boomkwekerij, waar we u oprecht advies verlenen over de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke tuin. Wij bestaan al sinds 1972, en hebben dus jarenlange ervaring in het kweken en onderhouden van hagen, inclusief taxussen. Die expertise gebruiken we om u te begeleiden wanneer u graag uw creativiteit wil tonen met een taxushaag, door deze in een bepaalde vorm te snoeien bijvoorbeeld.

In dat geval is het belangrijk dat we u van een plant of haag voorzien die zich ook perfect leent tot uw vormsnoeiproject en dus in de wintermaanden zijn bladeren niet verliest, omdat de speciale vorm dan verloren gaat. De grootste voorwaarde waaraan uw plant met andere woorden moet voldoen, is wintergroenheid: U heeft een “evergreen” nodig, zoals de buxus of de taxus. Omdat de buxus erg gevoelig kan zijn aan motten, is de taxus kopen bij Mentens België de ideale keuze. Wij sommen kort de voordelen voor u op.

work.jpg

garden.jpg

Een taxus koopt u in België bij Boomkwekerij Mentens, ons professioneel advies krijgt u er gratis bij

Voor het kopen van een taxus in België kunt u vertrouwen op ons ruime aanbod en professioneel advies. De taxus doet het goed op verschillende bodemtypes en in België hoeft u zich geen zorgen te maken over de ondergrond. Enkel op bodems met een heel hoge grondwaterstand of bodems die het water echt niet doorlaten, kunnen de heggen niet goed groeien.

Bij Boomkwekerij Mentens te Limburg, België kunt u zo’n taxus kopen. Bij stuiken hoger dan 40cm kunt u deze verkrijgen in pot, omdat de groei moeilijk is met een blote wortel. Omdat de taxus zo’n alleskunner is, kunt u hem bovendien ook het hele jaar door kopen in onze kwekerij in België! Let wel op bij het kopen van de taxus, want de struik heeft giftige bessen. Dit in tegenstelling tot de buxus, een andere vormsnoeihaag die niet giftig is.


Wilt u een taxus kopen in België? Neem gerust contact met ons op!

Om een taxus in België te kopen is Kwekerij Mentens het beste adres. Door onze grote passie voor bomen, onze warme sfeer en huiselijke aanpak, voelen klanten zich meteen thuis bij ons op de boomgaard. Al in 1971 werden onze eerste bomen gezet, die inmiddels staan te pronken in verschillende tuinen en bij internationale projecten. Wenst u meer informatie of brengt u graag een bezoek aan onze kwekerij in België? U kunt altijd contact opnemen via het contactformulier op onze website, of bellen naar 0032 (0)11 79 16 51. Onze boomkwekerij te Limburg, België, helpt u graag verder met het kopen van de perfecte taxus voor uw tuin.

meeting.jpg