Skip to main content
Terug naar overzicht

Grote bomen kwekerij gezocht? Bij Mentens kunt u terecht

Grote bomen van kwekerij Mentens: een prachtige tuin in een handomdraai

Grote bomen in een kwekerij vinden is vandaag de dag geen evidente zaak, maar is voor velen vaak de ideale oplossing voor hun tuin. Wanneer u zelf een boom aanplant en wacht tot deze groot en volgroeid is, kan dit immers wel decennialang duren. Voor een mooi onderhouden tuin met grote, indrukwekkende bomen moet u dus heel wat geduld opbrengen, en eerst heel wat jaren genoegen nemen met kleinere boompjes. Boomkwekerij Mentens te Meeuwen biedt u een snel alternatief voor deze lange wachtperiode, want grote bomen kunt u in onze kwekerij rechtstreeks aankopen. In onze kwekerij geniet u bovendien een ruim aanbod, gaande van grote bomen die 15 jaar oud zijn tot exemplaren die maar liefst 30 jaar oud zijn. Met de grote bomen van onze kwekerij geeft u uw tuin een prachtige uitstraling in een mum van tijd.

Grote bomen in onze kwekerij te Limburg, in een ruim assortiment

Grote bomen komen bij Kwekerij Mentens in een erg uitgebreid assortiment. Zo kunt u kiezen voor hoge haagplanten, maar ook voor grote solitairen zoals bijvoorbeeld esdoorns, beuken, eiken, essen of amberbomen. Of wat dacht u van enkele meerstammigen? Kortom: in onze kwekerij kunt u terecht voor vele grote karakterbomen, die een uniek en charmant element kunnen vormen in uw tuin.

Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en traditie kunnen we u de perfecte boom beloven voor uw tuin, die naadloos aansluit bij uw tuinontwerp. De grote bomen van onze kwekerij beperken de inkijk in uw tuin en bieden dus niet alleen privacy, maar ook heerlijke schaduw, en zuiveren de lucht.

De stam van onze grote bomen heeft meestal een hoogte van zo’n 2 meter, waarbij u verschillende kroonvormen kunt kiezen, zoals rond, ovaal of piramidaal. U kiest een boom aan de hand van de grondsoort (vochtig/droog/klei/...), de bloei en het uiterlijk. Let er wel op dat grote bomen meestal nog groter worden, en dus minstens 2 meter van uw perceelgrens moeten staan.

Rondrit.jpg

Wandeling.jpg

Grote bomen van 15 tot wel 30 jaar oud in onze kwekerij

Hoe hoog de grote bomen van onze kwekerij precies zijn? Wij bezorgen u de meest recente foto mét afmetingen. Zo kunt u kijken in welke staat de boom in kwestie verkeert, en kunt u de plaatsing ervan in uw tuin precies inschatten. Zou u graag toch een bezoekje brengen aan onze kwekerij, om onze grote bomen met eigen ogen te aanschouwen? Dat kan. Via ons contactformulier kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Komt u bij ons langs in onze kwekerij, dan rijden we samen door onze boomgaard en geven we u professionele informatie en oprecht advies over onze verschillende grote bomen. Als u tevreden bent, maken we alles in gereedheid voor de levering.

Grote bomen levert onze kwekerij over maar liefst heel Europa

Ook grote bomen kan Boomkwekerij Mentens te Limburg snel en efficiënt leveren over heel Europa. Dankzij jarenlange ervaring en uitdagende projecten in verschillende landen en omstandigheden, kunnen we u van een optimaal transport verzekeren in alle mogelijke weersomstandigheden. Uw grote bomen worden in onze kwekerij op voorhand extra goed verzorgd, zodat ze in een prima staat bij u terechtkomen.

Meeting.jpg                 

Grote bomen van een kwekerij gezocht voor in uw tuin? 

Kwekerij Mentens voorziet u in de mooiste grote bomen voor uw tuinproject. Heeft u vragen over onze bomen of nood aan oprecht advies? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen via ons telefoonnummer 0032 (0)11 79 16 51, of vul ons contactformulier in. Wij helpen u maar al te graag verder!