Skip to main content
Terug naar overzicht

Grote bomen kwekerij in Limburg met passie voor ambacht

Een grote bomen kwekerij is ideaal wanneer u snel een imposante tuin wilt

Een grote bomen kwekerij bezoeken is de perfecte oplossing wanneer u uw tuin snel en efficiënt wilt aanleggen met grote en volwaardige tuinelementen. U hoeft immers geen jonge bomen te planten en decennialang te wachten tot deze volgroeid zijn, maar kunt uw grote bomen in de kwekerij onmiddellijk aankopen en op de gewenste bestemming laten leveren. Mentens te Limburg is zo’n kwekerij, en heeft werkelijk alles in huis voor de perfecte tuin: grote, oude bomen, piepjonge en kleine exemplaren, meerstammigen en solitairen, haagelementen en vormsnoei, … Al sinds 1971 zijn wij de ervaren specialist ter zake, bij wie u uw bomen en planten bovendien eigenhandig kunt uitkiezen. Want brengt u ons een bezoekje, dan geven wij u tijdens een tochtje doorheen onze boomgaarden uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Zo leert u ons aanbod goed kennen, en maakt u gegarandeerd de juiste keuze voor uw tuinproject.

Grote bomen kwekerij in Limburg, maar ook internationaal

Als grote bomen kwekerij zijn wij bovendien niet alleen in Limburg of zelfs België actief, maar over maar liefst heel Europa! Danzij ons hecht team van specialisten en onze uitstekende administratieve organisatie, zijn wij immers in staat om ook over de grens heen snel en efficiënt te leveren. Zo kunnen we een gedegen internationaal partner voor onze klanten zijn, of deze zich nu in Engeland, Turkije of elders bevinden; en of deze nu één grote boom van onze kwekerij willen aankopen, of een heel aantal. Wilt u graag meer weten over onze internationale projecten? Dan verwijzen we u graag door naar onze projectpagina.

Wij kweken grote bomen, maar ook haagelementen, vormsnoei, …

In onze kwekerij kunt u terecht voor grote maar ook kleine bomen, in alle soorten en maten. Deze zijn bovendien stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit, een garantie die we u op twee mogelijke manieren bieden:

  1. Zowel de grote bomen in onze kwekerij alsook de kleinere bomen, planten en struiken krijgen dagelijks optimale verzorging, en worden geregeld verplant, gerooid en gesnoeid. Zo zorgen we ervoor dat ze een compacte wortelkluit groeien, met een sterk gestel en tal van kleine, fijne wortelvezeltjes. Dit doen we opdat uw toekomstige tuinelement er niet alleen bij ons op de kwekerij prachtig en sterk bijstaat, maar ook bij u in de tuin perfect kan hergroeien en gedijen.
  2. We streven er met andere woorden naar onze producten van de beste groeiomstandigheden te voorzien. Dat doen we tevens door onze cultuurgrond, die maar liefst 95 hectare groot is, meermaals per jaar aan een grondige controle door experts te onderwerpen. Deze deskundigen informeren ons aan welke grondstoffen en mineralen het onze bodem op dat moment precies ontbreekt, zodat wij deze exact kunnen aanvullen met bodemoptimalisatie en de bomen en planten in onze kwekerij moeiteloos groot en sterk groeien.

Grote bomen kopen? In onze kwekerij begeleiden we u van A tot Z

Wilt u graag grote bomen in uw tuin zetten, maar heeft u geen tijd om te wachten tot uw kleine boompjes helemaal volgroeid zijn? Breng een bezoekje aan onze boomkwekerij te Meeuwen-Oudsbergen, Limburg, en wij helpen u met veel plezier verder. U kunt een vrijblijvende afspraak maken via het contactformulier op onze website, of u kunt ons bereiken via het telefoonnummer 011/79.16.51 voor meer info. Wij helpen u graag verder!