Skip to main content
Terug naar overzicht

Grote boom kopen bij Kwekerij Mentens voor ‘n prachtige tuin

Een grote boom kopen voor instant een indrukwekkende tuin

Een grote boom is de ideale aankoop wanneer u uw tuin instant een imposante en speciale, unieke uitstraling wilt geven. Zelf wachten tot uw bomen groot zijn is immers geen evidente onderneming: plant u een klein of middelgroot boompje, dan kan het nog decennialang duren vooraleer dit uitgroeit tot het hoog, sterk en stevig exemplaar dat u in gedachten heeft. Een courant probleem voor velen die een mooie tuin willen aanleggen, en waarvoor Boomkwekerij Mentens te Limburg de ideale oplossing biedt. Want bij ons kunt u niet alleen jonge en kleine, maar ook oude en grote bomen kopen. Wij verkopen planten en bomen van 15 tot maar liefst 30 jaar oud, en kunnen zo voorzien in de noden van haast elke klant. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen wanneer u naar een bepaalde grote boomsoort op zoek bent!

Grote bomen, kleine bomen, oude bomen, jonge bomen, … wij hebben het allemaal

Een grote boom die aan al uw voorkeuren en wensen voldoet en die perfect bij uw tuin past, vindt u ongetwijfeld in onze warme boomkwekerij. Op onze vruchtbare, superieure cultuurgrond van maar liefst 95 hectare staat immers een bijzonder ruim en gevarieerd aanbod aan tal van bomen en planten, stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Heeft u een bepaalde grote boom- of plantensoort in gedachten, maar is het voor u geen optie zelf een bezoekje te brengen aan onze boomkwekerij om een exemplaar uit te kiezen? Geen probleem, wij bezorgen u graag recente foto’s en afmetingen van onze bomen, zodat u hun vormgeving perfect kunt inschatten en goed geïnformeerd de juiste keuze kunt maken.

Uw grote boom kiest u bij ons zelf uit op een tochtje doorheen onze kwekerij

Wilt u uw toekomstige grote boom graag zelf uitkiezen en met eigen ogen inspecteren? Dan nodigen we u graag uit voor een genotvol tochtje met de Jeep over onze groene, uitgestrekte gronden. Samen met u overlopen we uitgebreid de verschillende mogelijkheden voor uw aankoop van een grote boom, waarbij we u grondig informeren over de verschillende soorten in ons aanbod en hun specifieke kwaliteiten. De juiste boom of struik kan immers cruciaal zijn bij het creëren van een tuin met de juiste sfeer of uitstraling, en die willen we onze klanten koste wat het kost bezorgen.

Bij ons koopt u een grote boom van kwaliteit die tot in de puntjes verzorgd is

Onze grote bomen, die al een tikje langer meegaan, maar ook onze jonge en kleinere exemplaren zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Niet alleen snoeien, rooien, verplanten en verzorgen wij onze planten en bomen dagelijks, wij laten ook meerdere keren per jaar onze bodem controleren door ervaren experts. Zo kunnen we perfect in de behoeften van onze planten en bomen voorzien wat betreft mineralen, voedingsstoffen, etc, en ontwikkelen ze een compacte wortelkluit met veel fijne worteltjes. Zo bent u ervan verzekerd dat uw uitgekozen grote boom of andere plant niet alleen op ons domein floreert, maar ook in uw tuin. Wij doen er alles aan om te garanderen dat uw boom de transitie naar uw tuin probleemloos zal overleven, en daar minstens even sterk zal hergroeien

Wij begeleiden u van A tot Z bij het kopen van een grote boom

Wilt u graag een grote boom aankopen voor uw tuin, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbare toeleverancier die kwaliteit aanbiedt? Zoekt u niet langer, want bij ons vindt u wat u zoekt. Wij nodigen u van harte uit om een persoonlijk bezoekje te brengen aan onze boom- en plantenkwekerij, en samen overlopen we graag de mogelijkheden voor uw tuinaanleg. Een vrijblijvende afspraak maken of eventuele vragen stellen kunt u door ons contactformulier in te vullen, maar u kunt ons tevens bereiken op het nummer 011/79.16.51. We helpen u met plezier verder!