Skip to main content
Terug naar overzicht

Grote haagplanten bij Boomkwekerij Mentens

DSC00743.jpg

Grote haagplanten 

In Meeuwen-Oudsbergen te Limburg, werkt boomkweker Mentens aan de beste bomen en grote haagplanten voor uw tuinproject. Ons gepassioneerde en warme familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de beste kwekers van België. Al in 1971 werden de eerste bomen geplant en de tweede generatie boomkwekers verzorgt, snoeit en onderhoudt de gaarden nu met veel liefde. Kwekerij Mentens is dus letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare Limburgse gronden. Ons bedrijf doet beroep op die ervaring en expertise in de branche om u een uitmuntende kwaliteit in grote haagplanten te garanderen met de beste service. k.

Waarom kiezen voor grote haagplanten? 

Haagplanten, en bij voorkeur grote, hogere haagplanten, worden in tuinen gebruikt als afscheiding om privacy te creëren, om een minder mooi element aan het zicht te onttrekken, als windscherm of om een perceeltje te omranden. Natuurlijk kan een grote haag ook gebruikt worden als stijlvolle blikvanger, of juist als achtergrond. Deze haagplanten zijn dus multifunctioneel en onmisbaar in vele tuinprojecten. Grote haagplanten zijn vaak bladverliezend, maar hebben ook een groenblijvende variant. Ook zijn er haagplanten met verschillende bladkleuren. 

DSC00739.jpg

Haagplanten bij Boomkwekerij Mentens 

Als u besloten hebt om een grote haagplant aan te schaffen voor één van diens functionele eigenschappen, bent u bij Mentens aan het juiste adres. We beschikken over meer dan 95 hectare grond, waar wij ons uiterste best doen om de perfecte grote haagplant voor te bereiden voor uw tuinproject. Om de kwaliteit van onze bomen en hagen te garanderen, krijgen alle planten voldoende ruimte om een dikke wortelkluit te ontwikkelen. Zo kan de haag tegen een stootje en zal die optimaal uitgroeien in zijn permanente staanplaats. Ook wordt de grond regelmatig onderzocht en verrijkt met mineralen en voedingsstoffen om de plant een goede basis te geven voor de toekomstige groei. 

Snelle levering met een uitstekend transport! 

Omdat grote haagplanten niet makkelijk te vervoeren zijn, en er meestal meerdere exemplaren worden aangekocht voor een mooie, dichte haag, zorgen wij voor een snelle levering aan huis. Als u een keuze heeft kunnen maken binnen ons ruime aanbod aan haagelementen, wordt alles klaargemaakt voor de levering. Wij bereiden het transport goed voor door extra water te geven en een winddicht zeil te voorzien voor alle weersomstandigheden. Wij leveren namelijk niet alleen in Limburg, maar ook in het hele land en zelfs internationaal! 

DSC09673.jpg

Advies en bezoek

Zou u graag advies ontvangen over onze grote haagplanten? Wij bieden met veel plezier een helpende hand. U kunt altijd contact opnemen via het contactformulier op onze website, of bellen naar 0032 (0)11 79 16 51. Ook kunt u op afspraak onze hagen komen bekijken, zodat u zeker weet dat de haag in uw tuinproject past! 

DSC09725.jpg