Skip to main content
Terug naar overzicht

Haagplanten in Limburg in alle soorten en maten bij Mentens

Haagplanten in Limburg kopen? Kom ze ontdekken op onze 95 hectare cultuurgrond!

Haagplanten in Limburg, daarvoor kunt u terecht bij Boomkwekerij Mentens. Bij ons kunt u er niet alleen op rekenen dat u een warme service geniet, waarbij we er alles aan doen om u te helpen, u krijgt ook ruim de keuze uit een gevarieerd aanbod aan bomen, planten en hagen van topkwaliteit. Wij beschikken immers over niet minder dan 95 hectare aan rijke cultuurgrond, die tal van boomsoorten en -planten herbergt: van solitaire tot meerstammige bomen, van haagelementen tot vormsnoei, en van jonge tot oudere exemplaren. 

Haagplanten in Limburg van uitstekende kwaliteit vindt u bij Mentens

Koopt u uw haagelementen in onze boomkwekerij te Limburg, dan bent u ervan verzekerd dat u een aankoop van kwaliteit koopt. Hoe we dit kunnen waarborgen? Door onze producten de allerbeste zorg mogelijk te geven, alsook de bodem waarvan ze afkomstig zijn. Zo verzorgen, verplanten, rooien en snoeien wij onze bomen en planten dagelijks, waardoor ze een compacte wortelkluit, een sterk wortelstelsel en veel fijne wortelvezeltjes ontwikkelen. Daarenboven roepen wij meerdere malen per jaar ervaren experts in om onze bodem te controleren en analyseren, zodat we tot in de puntjes weten aan welke mineralen, grondstoffen en spoorelementen deze nood heeft en daar perfect aan kunnen voorzien.

Kom uw haagplanten eigenhandig uitkiezen op onze kwekerij in Limburg

Uw haagplanten kunt u in onze kwekerij te Limburg bovendien eigenhandig uitkiezen: samen maken we een tochtje doorheen onze uitgestrekte boomgaarden in de Jeep, waarbij we u uitgebreid uitleg geven over de verschillende boom- en plantensoorten in ons aanbod en hun specifieke kwaliteiten. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken over welke haagplanten precies geschikt zijn voor de tuin die u voor ogen hebt: een taxushaag, buxushaag of eerder een hulst? Een heester, die winterhard is en dus groen blijft, of heg gemaakt van coniferen? De mogelijkheden voor haagplanten zijn werkelijk eindeloos in onze Limburgse boomkwekerij.

Specialist in bomen en haagplanten te Limburg, maar ook internationale partner

Als specialist in haagplanten mogen we dan wel in het charmante Limburg gelegen zijn, ook op internationaal vlak zijn wij een speler op wie u te allen tijde kunt rekenen. Want niet alleen binnen de grenzen van België, maar over heel Europa kunnen wij uw bomen, planten en struiken snel en efficiënt leveren. Dat hebben we voornamelijk te danken aan onze georganiseerde administratie en, niet te vergeten, ons professioneel team. Dat streeft er dag na dag naar klanten de best mogelijke service te verlenen, zodat ze met een gerust hart kunnen vertrouwen op onze boomkwekerij te Limburg voor hun haagplanten en andere tuinelementen.

Breng onze Limburgse kwekerij gerust een bezoekje voor de aankoop van uw haagplanten 

Bent u op zoek naar haagplanten in Limburg van een betrouwbare leverancier? Dan bent u bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen-Oudsbergen aan het juiste adres. Al sinds 1971 staan wij voor de ambachtelijke groei van bomen en planten van de beste kwaliteit: een ambacht die we elke dag opnieuw met passie, en met hart en ziel doen. Zit u graag eens persoonlijk samen met onze experts voor uw persoonlijk tuinproject? Dan kunt u een vrijblijvende afspraak vastleggen via het contactformulier op onze website, of u kunt ons bereiken op het telefoonnummer 011/79.16.51. Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!