Skip to main content
Terug naar overzicht

Haagplanten van uitstekende kwaliteit bij kwekerij Mentens

Haagplanten voor elk project vindt u in onze kwekerij te Limburg

Haagplanten zijn de ideale manier om instant meer groen in uw tuin te integreren, alsook uw tuin op een verzorgde en mooie manier af te schermen. Eens volgroeid vormen haagplantjes, zoals de naam het reeds zegt, immers een dichte en ondoordringbare haag die ervoor zorgt dat uw eigendom afgebakend wordt van omliggende eigendommen: een aanzienlijke meerwaarde voor uw privacy. Afhankelijk van uw haagsoort kan het echter enkele jaren duren vooraleer deze helemaal volgroeid is. Daarom bieden wij bij boomkwekerij Mentens een variatie van haagelementen aan in verschillende vormen en maten. Deze zijn kant-en-klaar, waardoor u haast meteen genieten kunt van de voordelen.

Haagplanten en tuinelementen van uitstekende kwaliteit, ambachtelijk gegroeid

Haagplanten kunt u in onze kwekerij afzonderlijk en stuk voor stuk in piekfijne staat aankopen. Om een dergelijke hoogwaardige kwaliteit te bereiken, voeren we dan ook een uitgebreid proces uit dat dagelijks plaatsvindt: we rooien, snoeien, verplanten en verzorgen onze producten met regelmaat en zorg, zodat ze een compacte wortelkluit en veel kleine wortelvezels creëren. Tevens laten we meermaals per jaar een bodemcontrole uitvoeren door experts, zodat we aan bodemoptimalisatie kunnen doen en onze gronden al de nodige mineralen en voedingsstoffen kunnen geven. Zo creëren we de best mogelijke groeiomstandigheden voor al onze haagelementen en -planten, vormsnoei, meerstammige en solitaire bomen, etc.

Welke haagplanten kiest u het beste voor uw tuinproject?

Uit dit aanbod aan haagplanten en kwaliteitsvolle tuinelementen kiezen wat het beste is voor uw tuin, kan dan ook een echte uitdaging zijn. Om te verzekeren dat u de juiste haagplantjes uitkiest voor uw persoonlijke project, geven onze experts u dan ook graag uitgebreid en professioneel advies over de verschillende mogelijkheden. We nemen u mee op een pleziertochtje doorheen onze boomgaard, en leggen u grondig de verschillende kwaliteiten en specificaties van onze boom-, planten- en haagsoorten uit. Zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken waarvan u geen seconde spijt zult hebben. Zo combineren we kennis, traditie, ervaring en organisatie met hoogwaardige kwaliteitsplanten, voor de beste service.

Wij bezorgen u recente foto’s en de afmetingen van uw haagplanten

Omdat wij haagplanten in verschillende vormen en maten aanbieden, is er altijd wel een haagplant in onze kwekerij te vinden die aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften voldoet. Kunt u geen bezoekje aan onze kwekerij brengen om uw haagplanten eigenhandig uit te kiezen? Geen probleem: de experts van boomkwekerij Mentens bezorgen u recente foto’s en afmetingen (hoogte en diameter) op aanvraag, zodat u de grootte en vorm van uw gekozen haagplanten of bomen perfect kunt inschatten. Brengt u toch graag een bezoek aan onze kwekerij? Dat kan! Wij verwelkomen u graag na afspraak.

Hoe kies ik de perfecte haagelementen? 

Heeft u een keuze van haag kunnen maken? We bevestigen uw naam aan de plant in kwestie en maken alles tot in de puntjes klaar voor de ophaling en/of levering. Zo verzorgen we uw haagplanten extra zorgvuldig en geven we hen bijvoorbeeld extra water voor het vertrek, alsook beschutting met een winddicht zeil. Bestelt u haagplanten in de zomermaanden, dan besproeien we deze met antiverdamping zodat ze meer vocht vasthouden tijdens de reis naar hun bestemming. Tot in de kleinste details kunt u op onze behulpzame klantenservice en ons professioneel team rekenen!

Uw haagplanten komen uitkiezen? Neem gerust contact op!

Wij nodigen u van harte uit in onze charmante boomkwekerij om eigenhandig uw haagplanten te komen uitkiezen. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak via het contactformulier op onze website, of bereik ons via het telefoonnummer 011/79.16.51. Tot dan!