Skip to main content
Terug naar overzicht

Meerstammige bomen in België: de mooiste vindt u bij Mentens

Meerstammige bomen in België kopen? Wij zijn uw adres

Meerstammige bomen in België kopen kan een uitdaging vormen wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit, maar ook graag oprecht en professioneel advies ontvangt over de verschillende mogelijkheden. Bij Boomkwekerij Mentens te Limburg, nabij Bree, informeren we u graag honderduit over de meerwaarde van onze meerstammige bomen, en tonen we u graag de verschillende soorten in ons ruime aanbod. Meerstammige bomen zijn immers, dankzij hun variërende soorten, geschikt voor bijna alle ondergronden in België. Een handige bonus!

Meerstammige bomen in België komen bij ons met uitgebreid en professioneel advies

De meerstammige bomen van onze Belgische kwekerij staan bekend om hun charme en karakter, en zijn in feite een kruising tussen struik en boom: de vertakkingen beginnen net boven de grond, wat een prachtig effect creëert. De meerstammige boom is daarnaast ook een bijzonder veelzijdige toevoeging aan uw tuin: u kunt er een parasolboom van maken voor een schaduwrijke omgeving, een klimboom of speelboom voor kinderen, of u kunt hem zo snoeien dat er zelfs een hut in gebouwd kan worden! De mogelijkheden zijn eindeloos, en wanneer u op zoek bent naar meerstammige bomen in België, leggen wij u ze maar al te graag uit. Met een behulpzame service en een warme aanpak.

drivethrough.jpg

Meerstammige bomen van een Belgische boomkwekerij? U vindt ze bij Mentens

Om meerstammige bomen in België te kopen van kwaliteit, kunt u terecht bij Boomkwekerij Mentens nabij Bree, Limburg. Door onze struiken meermaals stevig terug te snoeien in nabootsing van het organische natuurproces, hebben we zelf meerdere stammen doen ontstaan. Bovendien hebben onze bomen, doordat wij ze vaak overplanten, een volle wortelkluit, waardoor ze tot prachtige, gezonde en volle exemplaren zullen uitgroeien. U kunt, na de aanschaf van uw meerstammige boom van Boomkwekerij Mentens te België, dus creatief aan de slag met het bijsnoeien. Andere interessante mogelijkheden zijn dat u uw meerstammige boom

  • laat uitgroeien tot een echte eyecatcher in de tuin
  • gebruikt als praktische border voor meer privacy
  • of als mooi structuurelement op een groter perceel

discussion_in_garden.jpg

Meerstammige bomen in België kopen? Wij bieden u de beste kwaliteit én service

In België meerstammige bomen kopen wordt met de dag meer aangevraagd. Niet zonder reden, want deze bomen zijn geschikt voor de sfeervolle tuin van de particulier, maar ook als ornament op openbare plaatsen, zoals pleinen of gezellige straatjes. Enkele populaire meerstammige bomen die veel gekocht worden in België zijn onder meer de magnolia, met opvallende witte en roze bloesems, en de krentenboom (Amelanchier) die in het voorjaar rijk is aan mooie witte bloesems. Voor een meerstammige boom met een opvallende bloei kunt u ook kiezen voor de Gele kornoelje (Cornus mas) of bijvoorbeeld de Chinese vernisboom (Koelreuteria). Ook is het mogelijk een leiboomfunctie aan de meerstammige boom te geven, met bijvoorbeeld de Japanse Esdoorn (Acer) of een simpele berk. U ziet dat de mogelijkheden voor meerstammige bomen in België eindeloos zijn!

Wij nodigen u van harte uit om onze meerstammige bomen te Limburg, België te bekijken

Graag advies over welke meerstammige boom in België u best voor uw tuinproject aan kunt kopen? Bij Boomkwekerij Mentens nabij Bree bieden wij met veel plezier een helpende hand en oprecht, professioneel advies. Ook buiten België kunt u bovendien altijd rekenen op onze service, daar wij perfect meerstammige of andere bomen kunnen leveren in het buitenland. U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, of bellen naar 0032 (0)11 79 16 51.

discussion_in_garden2.jpg