Skip to main content
Terug naar overzicht

Meerstammige boom die klein genoeg is voor uw tuinproject

Een meerstammige boom, klein of groot, is altijd een duurzame investering

Een meerstammige boom, klein of groot, is haast altijd de ideale aankoop wanneer u uw tuin een aparte en unieke, speelse uitstraling wilt geven. De reden waarom meerstammige bomen vandaag de dag zo populair zijn, is namelijk dat de soort een combinatie is die het ergens houdt tussen een struik en een boom. Met zijn meerdere stammen die vaak reeds dicht bij de grond vertakken, komt de meerstammige boom over het algemeen immers een stuk lager dan de standaardboom met zijn lange stam en een hoge kruin. Niet alleen geeft dit een groenere look aan uw tuin, aangezien de bladeren zich doorgaans op ooghoogte bevinden, de grillige vorm ervan zorgt ook voor een natuurlijk maar verzorgd effect.

Meerstammige bomen lenen zich tot zowel minieme als grote buitenruimtes

Meerstammige bomen komen in zowel klein als groot formaat, en zijn dus een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een charmant tuinelement. Of u nu over een uitgestrekte achtertuin met veel open ruimte beschikt, of over een kleine voor- of stadstuin die u graag met een mooi natuurelement zou opfleuren: in onze boomkwekerij vindt u exemplaren die geschikt zijn voor ieder doeleinde, en van elke grootte en breedte. Doordat de meerstammige boom meestal over kleine, zogenaamde ‘doorkijkluikjes’ beschikt, zal er bovendien ook altijd nog voldoende licht doorheen vallen. Dit heeft als voordeel dat uw meerstammige boom, ook in een kleine tuin, zelden tot nooit dat ongewenste zware ‘blok’-effect zal geven. Daarenboven zorgen wij er altijd voor dat u bij ons een boom vindt die tot in de puntjes bij uw persoonlijke tuinproject past

Het formaat en de vorm van uw meerstammige boom kiest u bij ons zelf uit

Dat uw meerstammige boom perfect bij uw kleine of grote buitenruimte zal passen, garanderen we doordat u uw toekomstige boom bij ons eigenhandig kunt uitkiezen. We nodigen u indien gewenst immers graag uit op een ritje overheen onze rijke cultuurgrond van maar liefst 95 hectare, waarbij we u grondig informeren over de verschillende meerstammige bomen in ons aanbod. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken, waarvan u geen seconde spijt zult hebben. Dit maken we bovendien ook mogelijk wanneer u niet in staat bent een bezoekje aan onze kwekerij te brengen: wij bezorgen u al de specificaties van de boom, struik of plant die u in gedachten heeft. We voorzien u van al de afmetingen, sturen u recente foto’s door, etc. Heeft u uw keuze gemaakt, dan brengen we alles in gereedheid voor een correcte levering. 

De boomspecialist van Limburg, maar ook van Europa

De levering van uw meerstammige boom voeren we vanzelfsprekend uit in Limburg en over heel België, maar wist u dat onze diensten zich ook ver buiten de landsgrenzen strekken? Ook op internationaal vlak zijn wij immers een betrouwbare en gedegen partner, voor wie geen afstand te ver is. Van Engeland tot Turkije en van groot tot klein, wij leveren uw meerstammige boom (of bomen) snel en efficiënt tot op de gewenste bestemming over heel Europa. Zo proberen we u, met een hecht team van specialisten en met een goede organisatie, de best mogelijke klantenservice te bieden. Letterlijk en figuurlijk grenzeloos!

Wij hebben de geschikte meerstammige boom voor uw grote of kleine tuin

Bent u op zoek naar een meerstammige boom, maar beschikt u slechts over een kleine tuin? Of heeft u een groot perceel, maar heeft u het moeilijk een meerstammige boom te vinden die deze voldoende opvulling geeft? Wat voor tuin u ook heeft, op Boomkwekerij Mentens kunt u rekenen. Wij zitten graag met u samen voor uw tuinproject, en geven u oprecht en professioneel advies over wat de beste keuze daarvoor is. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier, of geef ons een telefoontje op het nummer 011/79.16.51 voor meer informatie. We helpen u graag verder!