Skip to main content
Terug naar overzicht

Meerstammige boom kopen? Bij Mentens hebben we wat u zoekt

Waarom u voor uw tuin een meerstammige boom zou nemen

Kiezen voor een meerstammige boom of een boom met meerdere stammen in de tuin wordt vandaag de dag steeds populairder. Dat is niet zo verbazingwekkend, want niet alleen brengt een dergelijke boom speelsheid en leven in uw tuin, hij is ook geschikt voor tuinen van elk formaat. Omdat deze boomsoort immers de perfecte combinatie is tussen boom en struik, en gemiddeld lager en breder is dan een standaardboom met een hoge stam, kunt u zowel met een kleine als een grote tuinoppervlakte perfect voor een meerstammige boom opteren.

Een meerstammige boom kopen brengt tal van voordelen met zich mee

Een meerstammige boom aankopen is met andere woorden de ideale keuze om uw tuin van meer charme en een unieke uitstraling te voorzien. Zo beginnen deze grillig uitziende bomen lager bij de grond, en zijn ze doorgaans ook net wat groener dan de gewone boom. Maar niet alleen op uiterlijk vlak is een meerstammige boom de ideale keuze, er zijn ook praktische voordelen. Zo biedt een meerstammige boom u bijvoorbeeld een zee van privacy in uw voor- of achtertuin, aangezien de bladeren zich meestal op ooghoogte bevinden. Toch wil dit niet zeggen dat u een massief en zwaar ogend stuk in uw tuin zet: dankzij de kleine stukjes in de struik waar u door kunt kijken, valt er toch voldoende licht doorheen en oogt het geheel erg fantasierijk.

Een meerstammige steeneik, krentenboom, heester, … bij ons heeft u keuze te over!

In onze kwekerij vindt u meerstammige bomen in alle soorten en maten: een meerstammige steeneik, een meerstammige krentenboom, een heester, … we hebben het allemaal. Een meerstammige of andere boom vinden die aan al uw noden en wensen voldoet, is voor ons immers geen uitdaging. Met onze rijke cultuurgrond, die maar liefst 95 hectare bedraagt, kunnen we een ruime en gevarieerde selectie aan diverse soorten planten en bomen aanbieden. Zo krijgt u in onze boomkwekerij te Limburg bijvoorbeeld ook de keuze uit solitairen, vormsnoei, haagelementen, etc.

Ons aanbod bevat naast meerstammige bomen ook solitairen, haagelementen, …

Dit aanbod verzorgen, snoeien, rooien en verplanten we dagelijks, waardoor onze klanten de garantie genieten dat werkelijk al onze stuks een compacte wortelkluit met veel fijne wortels hebben. We willen onze bomen en planten immers voorzien van de beste groeiomstandigheden en een sterk gestel voor hen kweken, zodat ze naderhand ook in uw tuin naar hartenlust kunnen hergroeien en floreren. 

U kunt uw meerstammige boom bij ons eigenhandig komen uitkiezen

Koopt u een meerstammige boom bij ons, dan geven we u op aanvraag graag de kans deze zelf te komen uitkiezen in onze kwekerij, samen met uw architect of tuinaanlegger. We nemen u mee in de Jeep op een tour doorheen onze velden, en adviseren u daarbij uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. Heeft u de boom of struik gevonden die volledig bij u past, dan brengen we alles in gereedheid voor de levering. We zorgen ervoor dat uw bestelling correct wordt geleverd, en in piekfijne staat

Meerstammige bomen koopt u in onze boomkwekerij te Limburg

Bent u op zoek naar de perfecte meerstammige boom voor in uw tuin? U vindt hem ongetwijfeld bij ons, Boomkwekerij Mentens te Limburg. Wij verlenen u graag oprecht en professioneel advies over de geschikte keuze, en staan u bij met al uw vragen. Maak nu uw vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of bereik ons via het telefoonnummer 011/79.16.51, en we helpen u met alle plezier verder!