Skip to main content
Terug naar overzicht

Mentens te Meeuwen: Boomkwekerij voor kwaliteit en service

Bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen kunt u zelf uw boom uitkiezen

Mentens te Meeuwen is een boomkwekerij die bekend staat om zijn warme en persoonlijke aanpak, gecombineerd met producten van de beste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een specifieke boom- of plantensoort of nog totaal geen idee heeft van de tuinelementen waarmee u uw tuin precies wilt aanleggen: bij ons kunt u terecht. We nemen u mee op een fijne tocht in de Jeep doorheen onze kwekerij, en geven u uitgebreid uitleg bij al het moois dat u ziet. Meerstammige bomen, solitaire bomen, vormsnoei, haagelementen, … bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen hebben we het allemaal. We adviseren u grondig over de verschillende bomen en planten in ons aanbod en hun specifieke kwaliteiten, en brengen u goed op de hoogte van de diverse mogelijkheden voor uw tuin. Zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken, waarvan u geen seconde spijt zult hebben.

Mentens te Meeuwen staat garant voor tuinelementen van uitstekende kwaliteit

Niet alleen krijgt u bij kwekerij Mentens te Meeuwen de bijzondere kans om uw boom, plant of struik eigenhandig op onze gronden uit te kiezen, deze gronden worden ook met de beste middelen en aandacht verzorgd. Dag na dag streven wij er immers naar voor onze bomen en planten de meest optimale groeimogelijkheden te creëren, zodat ze een compacte wortelkluit en veel fijne worteltjes groeien: de basis voor een oersterke plant, die ook na aankoop probleemloos in uw tuin zal hergroeien en floreren. Een andere manier waarop wij de beste kwaliteit nastreven, is door meermaals per jaar onze bodem grondig te laten analyseren door ervaringsdeskundigen. Zo kunnen we deze tijdig aanvullen met de nodige mineralen, voedingsstoffen en spoorelementen, en de meest vruchtbare omgeving creëren voor een zo goed mogelijk eindproduct. Want bij Mentens te Meeuwen doen we nooit half werk. 

Boomkwekerij Mentens is gelegen te Meeuwen, maar is ook uw internationale partner

Bent u niet in staat om Boomkwekerij Mentens zelf een bezoekje in Meeuwen te brengen, maar had u alsnog graag een boom uitgekozen? Maakt u zich geen zorgen, wij bezorgen u graag de specificaties van de boom die u in gedachten heeft. We sturen u recente foto’s, geven u de afmetingen door, etc. Zodat u zich, ook vanop afstand, een goed beeld kunt vormen van uw toekomstige tuinelement en probleemloos de juiste keuze kunt maken voor uw tuin. Wist u bovendien dat we bij Mentens, ondanks dat we gelegen zijn te Meeuwen (Limburg), ook internationaal een toonaangevende partner zijn? Zo kunnen we uw bomen en planten niet alleen in België stipt leveren, maar over heel Europa. Heeft u uw boom, struik of plant uitgekozen, dan brengen we met ons hecht en goed georganiseerd team alles in gereedheid voor een snelle en efficiënte levering

Mentens een bezoekje brengen? Wij nodigen u van harte uit in Meeuwen!

Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan Boomkwekerij Mentens te Meeuwen. U kunt gemakkelijk een vrijblijvende afspraak maken door ons contactformulier in te vullen, of u kunt ons bereiken via het telefoonnummer 011/79.16.51. Aarzelt u bij vragen ook zeker niet om contact met ons op te nemen: wij helpen u graag met de nodige informatie. Voor meer visuele informatie over Mentens te Meeuwen en misschien zelfs inspiratie, verwijzen we u bovendien graag door naar onze projectpagina.