Skip to main content
Terug naar overzicht

Plantenkwekerij in Limburg met bijzondere kwaliteitsplanten

Plantenkwekerij in Limburg met maar liefst 95 hectare aan beplanting

In onze plantenkwekerij te Limburg vindt u werkelijk alle elementen die u nodig heeft om een fantastische tuin aan te leggen, waarvan u een leven lang genot heeft. Niet alleen beschikken wij over maar liefst 95 hectare aan vruchtbare cultuurgrond en kunnen we dus een enorme variatie aan bijzondere bomen, planten en struiken aanbieden; we doen er ook alles aan om daarbij een superieure kwaliteit te waarborgen. Zo laten we onze bodems, die logischerwijze cruciaal zijn voor een optimaal groeiproces, meerdere keren per jaar controleren door ervaren teeltbegeleiders voor de beste resultaten.

De Limburgse bodems van onze plantenkwekerij komen niets te kort

In onze Limburgse plantenkwekerij maken we er met andere woorden de hoogste prioriteit van de grond regelmatig te controleren en grondig te analyseren. Zo blijven we tot in de puntjes op de hoogte van wat deze echt nodig heeft, en kunnen we exact de juiste hoeveelheid mineralen, spoorelementen en groeistoffen toevoegen. Dag na dag streven we er met deze bodemoptimalisatie naar de bomen en planten op onze Limburgse bodems de beste groeimogelijkheden te bieden, zodat ze niet alleen in onze plantenkwekerij sterk staan, maar ook in uw tuin probleemloos hergroeien. 

Mentens: boom- en plantenkweker met de mooiste en sterkste planten

Bij planten- en boomkwekerij Mentens te Limburg koopt u dus niet alleen een mooie boom of struik, u koopt ook een sterke boom of struik die nog lang zal meegaan. Dat heeft er voornamelijk mee te maken dat wij onze planten dagelijks verzorgen, verplanten, rooien en snoeien, wat zorgt voor een plant met een compacte wortelkluit en tal van fijne vezelwortels: Dé succesformule voor een beplanting die moeiteloos overleven kan, aangezien deze tevens minder vatbaar voor ziekten zal zijn. Zo zetten we onze jarenlange ervaring en professionele kennis optimaal in om u een product van de beste kwaliteit te bezorgen.

Breng onze plantenkwekerij een bezoekje in Meeuwen-Oudsbergen te Limburg

Wist u bovendien dat u bij onze plantenkwekerij te Limburg uw boom, struik of plant eigenhandig mag uitkiezen? Op aanvraag nemen we u graag mee in onze Jeep op een avontuurlijke rit over onze gronden, waarbij we u uitgebreid informeren over onze verschillende boom- en plantensoorten en hun voordelen en kwaliteiten. Zo kunt u goed geïnformeerd over alle mogelijkheden de juiste keuze voor uw tuin maken.

Ontvang recente foto’s en afmetingen van de planten en bomen in onze kwekerij

Bent u niet in de mogelijkheid ons Limburgs groen te komen bezichtigen, dan kunt u ons altijd om de specificaties van een bepaalde boom of plant vragen. Wij bezorgen u graag recente foto’s, de afmetingen (hoogte en diameter), etc. ervan, zodat u de vorm en grootte goed kunt inschatten en voor een exemplaar kunt kiezen dat aan al uw wensen en voorkeuren beantwoordt. Zo proberen we altijd onze klanten tot het uiterste tevreden te stellen.

We nodigen u graag uit in onze plantenkwekerij te Limburg!

Wanneer u op zoek bent naar bomen en planten van kwaliteit, bent u bij onze plantenkwekerij te Limburg aan het juiste adres. Niet alleen groeien wij al onze beplanting met een uiterste zorgvuldigheid en passie, we zorgen er ook voor dat deze in piekfijne staat bij u geleverd wordt. Bovendien zijn wij in staat om snel en efficiënt over heel Europa te leveren dankzij onze vlotte administratie en ons professioneel team. Voor meer info, bij vragen of voor een vrijblijvende afspraak kunt u ons contactformulier invullen of ons bereiken via het telefoonnummer 011/79.16.