Skip to main content

Bomen kopen in Limburg? Dat kan bij Boomkwekerij Mentens

Bomen kopen in Limburg bij Boomkwekerij Mentens

Bomen kopen in Limburg bij Boomkwekerij Mentens

Bij Boomkwekerij Mentens in Limburg kan je verschillende soorten bomen kopen van hoogwaardige kwaliteit. Onze bomen worden door ons intens verzorgd en gekweekt in een aangepaste cultuurgrond, en voorzien van essentiële voedingsstoffen. Dankzij onze passie voor bomen en planten kunnen wij bij Boomkwekerij Mentens een topservice aanbieden naar onze klanten toe. Lees hier meer over onze diensten.

Bomen kopen bij Boomkwekerij in Limburg

Bomen kopen voor een prachtige tuin

Bomen kopen voor je tuin in Limburg kan bij je Boomkwekerij Mentens, dé specialist ter zake. Een tuin maakt immers deel uit van je thuis. Het is een persoonlijke omgeving, waar je op vrije momenten helemaal tot rust kan komen. Met een goede beplanting hoeft het onderhoud van je tuin bovendien helemaal niet intensief of duur te zijn. De geschikte bomen kopen kan echter een verwarrend en lang proces zijn. Welke bomen zijn gemakkelijk om te onderhouden? Koop ik best meerstammige bomen, en hoeveel bomen kan ik planten in mijn tuin? Bij Boomkwekerij Mentens geven we je graag het antwoord.

 

Een prachtige tuin met de bomen van Boomkwekerij Mentens

Wij begeleiden je intens bij de aankoop van je nieuwe bomen

Bomen kopen in Limburg voor de beplanting van je tuin kan op een vlotte manier bij Boomkwekerij Mentens in Oudsbergen. Wij hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit verschillende mooie boomsoorten, die op een duurzame manier door ons gekweekt worden. Om bomen te kopen, kan je altijd een bezoekje aan onze boomkwekerij in Limburg brengen. Wij beschikken over 95 hectare cultuurgrond, waardoor wij bij Boomkwekerij Mentens planten van topkwaliteit groeien. We nemen je dan ook graag mee op onze uitgestrekte plantage, waar je de bomen zelf kan uitkiezen en vervolgens meenemen. We werken ten slotte ook op bestelling en leveren de bomen en planten met veel plezier aan huis. Als dat geen service is bij de aankoop van je bomen!

 

Welke bomen koop ik best?

Bomen kopen kan lastig zijn, met name de keuze tussen verschillende types. Diverse soorten bomen gedijen namelijk beter in bepaalde omstandigheden. Olijfbomen bijvoorbeeld kunnen niet goed tegen de vrieskou, terwijl dennen er juist uitstekend tegen bestand zijn. Bomen kopen van goede kwaliteit in Limburg hoeft echter niet moeilijk te zijn. Met de juiste expertise en begeleiding van onze Boomkwekerij heb je binnen afzienbare tijd de juiste beplanting gevonden!

Boomkwekerij Mentens zet alles op alles om het zoek- en aankoopproces van de geschikte bomen voor jou makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Wij nemen onze klanten graag mee op onze plantage, om zelf de verschillende bomen te bekijken. Hierbij zijn ook je tuinarchitect of andere professionelen zeker welkom. Samen gaan we op zoek naar de bomen die volledig voldoen aan jouw specifieke criteria.

 

Wij geven je een rondleiding door onze Boomkwekerij bij het kiezen van je bomen

Bomen aankopen en vervolgens juist planten

Na de aankoop van je nieuwe bomen of planten, stopt de samenwerking met Boomkwekerij Mentens niet. Wij begeleiden onze klanten, indien gewenst, tot de bomen en planten veilig verplant zijn. Zo kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen.

Bomen kopen bij onze professionele boomkwekerij in Limburg

Bomen kopen in Limburg? Neem gerust contact met ons op

Bij Boomkwekerij Mentens in Oudsbergen kan je terecht voor een volledige aanplanting van tuinen, openbare parken, bossen, … Met onze jarenlange expertise adviseren wij jou intens tijdens het aankoopproces van je bomen en planten. Daarnaast begeleiden wij je graag tijdens het verplanten en aanplanten van je bomen ter plaatse. Zo kunnen wij een topkwaliteit en gezonde planten garanderen. Bij problemen of ziekte van jouw beplanting staan we ook steeds paraat!

Heb jij nood aan een persoonlijke aanpak en oprecht advies bij het kopen van je bomen? Boomkwekerij Mentens in Limburg helpt met veel plezier en voorziet steeds de juiste oplossing. Contacteer ons snel voor meer informatie.