Skip to main content

De beste boomkwekers in heel Limburg – Boomkwekerij Mentens

De beste boomkwekers in heel Limburg - Boomkwekerij Mentens

Als boomkwekers zijn wij bij Boomkwekerij Mentens gekend in heel Limburg, waar we klanten van gezonde planten en bomen voorzien die perfect bij hun particuliere en professionele tuinbouwprojecten passen. Zou u graag meer weten over wat onze Limburgse boomkwekers voor u en uw tuin kunnen betekenen? Lees dan zeker verder voor meer info over onze diensten.

Werkwijze van onze Limburgse boomkwekers

Boomkwekerij Mentens is één van de boomkwekers in Limburg die, als familiebedrijf, gespecialiseerd is in het groeien en aanplanten van bomen en planten voor ieder soort project. Denk bijvoorbeeld aan  een particulier project, zoals een kleine tuin, of juist een groot totaalproject, zoals de aanleg van parken, groene dreven, grote tuinen voor bedrijven of scholen, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dat komt doordat wij bij Boomkwekerij Mentens over 95 hectare cultuurgrond beschikken, waar onze planten en bomen dagelijks met veel liefde worden verzorgd, gesnoeid, gerooid en verplant. Om een uitstekende kwaliteit en gezondheid te garanderen, controleren onze boomkwekers onze Limburgse bodem regelmatig. Vervolgens optimaliseren we deze uitgebreid aan de hand van bodemstalen. Hierdoor worden onze bomen en planten sterker, gezonder en groter.

Als één van de beste boomkwekers in de regio Limburg zijn wij bovendien ook exporteur van planten en bomen. Wij transporteren dan ook op internatioaal niveau, waardoor werkelijk iedereen van onze specialisatie in kwalitatieve bomen en planten kan genieten.

 

Één van de beste boomkwekers van heel Limburg

Als gedreven boomkwekers in Limburg geven wij onze klanten telkens de optie om hun planten en bomen zelf ter plaatse te komen uitkiezen. We nemen je mee in onze jeep en laten je op deze manier kennismaken met onze veelzijdige kwekerij en de vele verschillende soorten planten, bomen en hagen die wij groeien. Je hoeft je geen zorgen te maken om vuile schoenen, wij voorzien rubberen laarzen en warme sokken. Handig, toch?

Heb je een keuze gemaakt en de ideale bomen of planten voor je tuinbouwproject gevonden? Wij bevestigen naamkaartjes aan de gekozen planten, zodat het duidelijk is welke jouw keuzes zijn, en brengen alles in gereedheid voor de ophaling en/of levering. Je bestelling wordt met de grootste zorg verwerkt door ons ervaren team. Met een combinatie van kennis, traditie en een efficiënte organisatie, garanderen wij als boomkwekers een uitstekende service binnen Limburg en ver daarbuiten. En hoogwaardige kwaliteitsplanten- en bomen natuurlijk!

Wij kunnen planten en bomen snel nationaal en internationaal leveren dankzij onze efficiënte aanpak, vlotte administratie en ons professioneel team. We bereiden het transport graag goed voor en geven onze bomen de nodige verzorging, zoals bijvoorbeeld extra water voor het vertrek en afscherming door middel van een winddicht zeil. Tijdens de zomermaanden worden onze planten bovendien besproeid met antiverdampingsmiddel, zo drogen ze minder snel uit tijdens het transport. Natuurlijk heb je ook steeds de mogelijkheid om je bestelling bij ons op te halen. Wij passen ons aan aan jouw wensen!

 

Tuinconcepten van A tot Z: Limburgse Boomkwekerij Mentens

Als Limburgse boomkwekers met een passie helpen wij onze klanten graag met het uitdenken van totaalprojecten. We zitten dan samen met u als klant en luisteren naar uw wensen en noden, alsook het eindresultaat dat u voor ogen heeft. Zo leveren we niet enkel de bomen, planten en gewassen aan voor uw project, maar voorzien we ook de aanleg en een creatief idee voor uw tuinconcepten. Zo garanderen we onze klanten een uitstekende en professionele begeleiding, en een aankoop waarvan ze geen seconde spijt zullen hebben.

 

Zaakvoerders van Boomkwekerij Mentens tussen hun bomen

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze Limburgse boomkwekers!

Wil je graag een keertje samenzitten met onze ervaren boomkwekers in Limburg om jouw visie voor je tuinproject te bespreken? Dat kan steeds vrijblijvend op afspraak. Neem gerust contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen. Je bent altijd welkom!