Skip to main content

Grote bomen kwekerij gezocht? Bezoek Mentens te Limburg.

Grote bomen kwekerij gezocht? Bezoek Mentens te Limburg

Een grote bomen kwekerij gezocht voor de invulling van uw tuin of uw buitenproject? Dan kunt u altijd een kijkje nemen bij Boomkwekerij Mentens te Meeuwen-Oudsbergen in Limburg. Al jaren specialiseren wij ons in het kweken van zowel grote als kleine bomen van alle soorten en leeftijden. Wij helpen u dan ook graag met het uitkiezen van de grote bomen waarnaar u op zoek bent. Lees hier meer over onze grote bomen kwekerij en onze warme service.

Grote bomen kwekerij

Grote bomen koopt u bij Boomkwekerij Mentens te Limburg: niet de minste

Als grote bomen kwekerij zijn wij bij Mentens, na jarenlange ervaring in de sector, een gevestigde waarde voor iedereen die op zoek is naar sterke bomen van uitstekende kwaliteit. Wij kweken immers niet zomaar grote bomen, maar doen er alles aan opdat deze in de perfecte conditie verkeren en onder de perfecte omstandigheden opgroeien. Zo onderwerpen wij de bodem van onze cultuurgronden bijvoorbeeld steevast aan regelmatige controles met strenge kwaliteitsvereisten, opdat we onze grote bomen zeker kweken met voldoende grondstoffen om krachtig uit te groeien. Indien nodig verrijken we onze gronden dan met de nodige vitamines en mineralen, zodat er niets ontbreekt voor een veelbelovende groei. Dat is met hoeveel zorg en passie wij in onze grote bomen kwekerij te werk gaan!

 

Wij geven u in onze kwekerij advies op maat over de aankoop van uw grote bomen

Als grote bomen kwekerij cultiveren wij op onze uitgestrekte Limburgse gronden bomen van alle soorten en maten worden voor tuinen, parken, landschapsontwerpen en meer. Of u nu particulier of professioneel tuinarchitect of aannemer bent, en of u nu op zoek bent naar een statige eik om te planten in uw achtertuin of een rij bomen zoekt voor de oprit van uw bedrijf, in onze grote boomkwekerij helpen wij u van A tot Z verder. We maken namelijk een prioriteit van oprecht advies op maat van uw behoeften, en geven u dan ook graag een persoonlijke rondleiding doorheen onze grote bomen kwekerij.

Grote bomen kwekerij

Grote bomen

Wat zijn de voordelen van de grote bomen in onze boomkwekerij?

Komt u bij onze bomenkwekerij te Limburg voor uw grote bomen, dan zetten wij graag enkele van de grootste voordelen van onze grote bomen op een rijtje. Ten eerste zijn onze grote bomen van topkwaliteit en verkeren ze zonder uitzondering in goede conditie, wat betekent dat ze langer meegaan en een betere kans hebben om te overleven na de oversteek naar uw tuin. Bovendien vindt u in onze grote bomenkwekerij logischerwijze een grotere en meer veelzijdige selectie dan bij uw standaard tuincentrum, waardoor u meer keuze geniet en zonder twijfel naar huis gaat met de juiste grote bomen voor uw doeleinden.

 

Welke grote bomen van onze kwekerij zijn geschikt voor uw unieke project?

In onze bomenkwekerij voor grote en kleine bomen geven wij u graag ons oprecht advies over welke bomen het beste zullen groeien in uw omgeving en denken we volop met uw ambities voor uw tuinproject mee. Bovendien verlenen we u ook advies over het verdere onderhoud van uw grote bomen, zodat u ervoor kunt zorgen dat ze moeiteloos een lang en gelukkig leven genieten. Zo doet u met onze grote bomen een duurzame investering waarvan u met volle teugen geniet.

Contacteer onze grote bomen kwekerij gerust voor meer info of een vrijblijvende afspraak

Als u op zoek bent naar grote bomen voor uw tuin of bedrijf, aarzel dan niet om onze grote boomkwekerij in Limburg te contacteren voor een vrijblijvende afspraak met onze tuinexperts. Wij zitten graag persoonlijk met u samen en zorgen er met veel plezier voor dat u exact die grote bomen ontvangt die u in gedachten heeft.

U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder. Alvast tot dan!

Contact