Skip to main content

Onze boomkwekers helpen jou de juiste bomen en planten kiezen

Onze boomkwekers helpen jou met plezier bij het uitkiezen van de perfecte bomen en planten voor je tuinproject

Boomkwekerij Mentens is een internationale boomkwekerij gelegen in Meeuwen-Oudsbergen met 105 hectare cultuurgrond waar alle planten en bomen met veel liefde worden verzorgd. Dagelijks worden ze gesnoeid, gerooid en verplant om zo een compacte wortelkluit met veel fijne wortels te verkrijgen. Dankzij deze aanpak en onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten de meest gezonde en sterke bomen en planten aanbieden.

Bij onze boomkwekerij dragen we expertise en klanttevredenheid hoog in het vaandel

Bij Boomkwekerij Mentens dragen we ervaring en expertise hoog in het vaandel. Samen met ons professioneel team zorgen we voor de meest optimale groeiomstandigheden voor onze planten en bomen. Zo weten we hoe belangrijk een gezond en sterk wortelgestel is voor de hergroei na het verplanten. Onze ervaring en vakkennis stellen ons in staat om altijd de beste zorg te bieden voor onze bomen en planten.

Hoge bomen op cultuurgrond van boomkwekerij

Onze boomkwekers leiden je doorheen ons ruim assortiment bomen en planten van topkwaliteit

Bij Boomkwekerij Mentens bieden we een uitgebreid assortiment aan van hoogwaardige bomen en planten. Dankzij onze minerale meststof, Oenosan®, kunnen we onze klanten een duurzame en wetenschappelijk onderbouwde oplossing aanbieden voor gezonde bomen en planten. Oenosan® zorgt voor een diep groene kleur met meer bladmassa, wat zichtbaar resulteert in een boost van energie.

Wist je dat onze boomkwekerij gelegen is op maar liefst 105 hectare cultuurgrond? Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding

Onze kwekerij is gelegen op 105 hectare cultuurgrond waar onze bomen en planten met veel liefde worden verzorgd en regelmatig worden gecontroleerd en geoptimaliseerd aan de hand van bodemstalen. Hierdoor kunnen we onze klanten een uitmuntende kwaliteit garanderen. Ook bij transport zorgen we voor een optimale aanpak, zelfs in uitzonderlijke situaties zoals extreme hitte of koude.

Onze boomkwekers geven jou persoonlijk advies over de beste keuze voor jouw groenproject

Dankzij onze efficiënte aanpak en vlotte administratie kunnen we snel leveren over heel Europa. We begrijpen dat het belangrijk is om als klant betrokken te zijn bij het proces. Daarom is het bij ons mogelijk om zelf de planten of bomen te komen uitkiezen in onze boomkwekerij. Samen met de tuinaanlegger of architect kunnen we zo het beste advies geven.

 

Bij Boomkwekerij Mentens gaan we verder dan alleen het leveren van bomen en planten. We bieden ook advies op maat en zijn er voor al uw vragen. Daarnaast stellen we ons op als een warm familiebedrijf waar persoonlijk contact centraal staat. Op aanvraag trekken we er met de jeep op uit om onze klanten te begeleiden bij het kiezen van de juiste bomen en planten.

Onze boomkwekerij staat bekend om zijn hartelijke en omvattende totaalservice

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Uiteraard kunnen klanten hun bestelling ook bij ons komen ophalen. Onze ervaring en vakkennis stellen ons in staat om een optimale transportmethode te verzorgen. Bekijk hier onze gerealiseerde projecten!

Zaakvoerders van boomkwekerij poseren voor bomen met kind

Wij zullen altijd transparant en open met jou communiceren over de mogelijkheden en over onze werkwijze

Bij Boomkwekerij Mentens bieden we echter meer dan alleen een breed assortiment van gezonde planten en bomen. We hechten veel belang aan persoonlijk contact met onze klanten. Op aanvraag kunnen klanten zelf de planten of bomen komen uitkiezen in onze boomkwekerij. Hierbij kunnen ze samenwerken met hun tuinaanlegger of architect om de perfecte planten of bomen te vinden die passen bij hun tuinproject. We trekken er met onze jeep op uit en geven graag advies over de beste opties. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over modderige wegen, want we hebben rubberen laarzen en warme sokken voorzien.

Onze boomkwekerij is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1971

Boomkwekerij Mentens is een warm familiebedrijf dat werd opgericht in 1971. Sindsdien is de vakkennis en passie voor het vak doorgegeven van de oprichter naar de tweede generatie. Mariëlle en Bart zijn een gedreven koppel met groene vingers en leiden ons professionele team van verkopers, vakmensen en administratieve medewerkers.

Wij zijn als boomkwekers trots op de gezonde, sterke bomen en planten van onze kwekerij. Kom jij jouw exemplaren uitkiezen?

Als internationale boomkwekerij zijn we er trots op om onze klanten te voorzien van gezonde en sterke planten en bomen. Door onze professionele aanpak en persoonlijke aandacht weten we keer op keer te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Bij Boomkwekerij Mentens staan we altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte bomen en planten voor je tuinproject. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak: we ondersteunen je met plezier bij je groenproject!