Skip to main content

Wintergroene leibomen voor in uw tuin? Vind ze bij Boomkwekerij Mentens


Leibomen

Wintergroene leibomen voor in uw tuin? Vind ze bij Boomkwekerij Mentens

Bent u op zoek naar leibomen voor uw tuin die in de winter hun bladeren niet verliezen maar net mooi groen blijven? Dan is er geen beter adres voor u dan Boomkwekerij Mentens te Meeuwen-Oudsbergen: wij specialiseren ons al jaren in het kweken van sterke bomen en planten van alle soorten en leeftijden, en helpen u graag met het uitkiezen van de perfecte wintergroene leiboom voor uw tuinproject. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom voor leibomen die wintergroen zijn kiezen?

De leibomen van Boomkwekerij Mentens te Limburg zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een boom die het hele jaar door groen blijft. Leibomen zijn over het algemeen namelijk wintergroen, wat betekent dat ze hun bladeren behouden gedurende de wintermaanden. Zo geniet u het hele jaar door van een prachtig groen uitzicht, en wordt u doorheen alle seizoenen omringd door de natuur. Dit in tegenstelling tot naaldbomen, die hun naalden verliezen in de winter.

 

DSC00257

Let wel: niet alle leibomen zijn zomaar wintergroen

Bij Boomkwekerij Mentens maken we u er echter graag bewust van dat niet alle leibomen zomaar wintergroen zijn. Sommige leibomen, zoals de esdoorn en de goudenregen bijvoorbeeld, kunnen hun bladeren verliezen in de winter. Toch is dit niet bij alle exemplaren van deze soorten het geval. Wilt u zeker zijn dat u een mooie leiboom aankoopt die ook in de winter zijn groene kruin en bladeren behoudt? Vertrouw dan op het professionele en oprechte advies van de boomexperts van Boomkwekerij Mentens. Wij leiden u graag doorheen de verschillende wintergroene leibomen op onze cultuurgronden en vertellen u met plezier welke exemplaren en soorten zich lenen tot uw persoonlijke tuinproject

Welke wintergroene leibomen bestaan er zoal en wat is de beste keuze voor mijn tuin?

Wilt u in uw tuin graag wat extra kleur en textuur brengen, en zou u graag willen dat dit ook in de winterperiodes zo blijft? Dan zijn onze wintergroene leibomen een uitstekende keuze. Wat dacht u van een statige eik of een charmante beuk? En wist u bijvoorbeeld dat er leibomen bestaan die speciaal zijn ontworpen om wintergroen te zijn? Een van de populairste soorten is de Holly. Hollybomen zijn bekend om hun glanzende, groene bladeren en hun rode bessen, die in de winter een prachtig contrast vormen met de witte sneeuw. Hollybomen zijn bovendien winterhard, wat betekent dat ze bestand zijn tegen lage temperaturen en sneeuw.

Wintergroene leibomen

Een andere optie voor wintergroene bomen is de Cypres. Cypressen zijn bekend om hun dunne, naaldachtige bladeren en hun stevige, rechte stammen. Ze zijn ook winterhard en hebben de neiging om hun bladeren het hele jaar door te behouden, wat betekent dat ze een geweldige toevoeging zijn aan elke tuin tijdens de wintermaanden. Maakt u zich geen zorgen: bij Boomkwekerij Mentens geven we u graag advies over welke boom het beste bij uw smaak, uw wensen en uw budget past.

Neem gerust contact op om uw wintergroene leibomen met ons eigenhandig uit te kiezen!

Wintergroene leibomen van Boomkwekerij Mentens vormen de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een boom die het hele jaar door groen blijft. Ze zijn mooi om naar te kijken en voegen een beetje extra kleur en textuur toe aan uw tuin tijdens de koudere maanden.

Graag ontdekken welke wintergroene leibomen wij in ons aanbod en voor u in petto hebben? Aarzel dan niet om ons te bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen, dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak in om het persoonlijk over uw toekomstige, wintergroene leibomen te hebben. Tot dan!