Skip to main content
Terug naar overzicht

Haagplanten in Limburg vindt u bij Mentens in alle soorten

Haagplanten, meerstammige bomen, … bij Mentens in Limburg hebben we het allemaal

Haagplanten in Limburg vindt u in overvloed bij Boomkwekerij Mentens: met meer dan 95 hectare aan een rijke, vruchtbare cultuurgrond, groeien we tal van bomen en planten van de beste kwaliteit. Dat doen we altijd ambachtelijk, en met bijzonder veel zorg voor het dagelijks onderhoud van onze planten. Deze verzorgen, verplanten, snoeien en rooien we met bijzondere regelmaat, zodat ze een sterk wortelgestel ontwikkelen dat tegen alle transities bestand is. Zo zullen uw haagplanten van onze kwekerij te Limburg ook in uw tuin perfect gedijen. Al deze boom-, planten- en haagsoorten (meerstammigen, solitairen, …) kunt u bovendien met eigen ogen komen ontdekken: wij nemen u graag mee op een ritje in de Jeep doorheen onze boomgaarden, waarbij we u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. 

In onze Limburgse boomkwekerij zoeken we samen met u naar de geschikte haagplanten

Of u nu op zoek bent naar haagplanten die een praktische functie in uw tuin vervullen, of net een esthetische toevoeging vormen: in onze boomkwekerij te Meeuwen, Limburg, vindt u ongetwijfeld de geschikte optie(s). Wat dacht u van een taxushaag bijvoorbeeld: een erg gewilde optie, die zich zowel tot het beschermen van uw privacy als tot vormsnoei leent? Kiest u voor deze haagplant, dan kiest u voor een gemakkelijk onderhoud en een duurzame investering waaraan u nog jaren plezier zult beleven. Of had u eerder aan de snelgroeiende laurierhaag gedacht, die erg sierlijk oogt, of de hulsthaag, die in een mum van tijd ondoordringbaar is? Wij hebben het voor u: in de regio Limburg is Boomkwekerij Mentens hét adres bij uitstek voor haagplanten in alle soorten en maten. 

Wij zijn gelegen in Limburg, maar een gedegen partner over heel Europa

Als specialist in haagplanten en andere boom- en plantensoorten zijn wij bovendien ook internationaal een gedegen partner. Zo strekken onze diensten zich ver uit over de Belgische grens, en leveren we met onze goed georganiseerde administratie en ons hecht team snel en efficiënt over heel Europa. Bent u bijvoorbeeld niet in de mogelijkheid onze kwekerij in Limburg zelf te bezoeken om uw haagplanten uit te kiezen? Geen probleem, dan bezorgen wij u digitaal al de nodige informatie: we sturen u de specificaties, afmetingen en recente foto’s van de gewenste boom door, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u deze eenmaal gemaakt, dan leveren we stipt. Van Engeland tot Turkije: geen afstand houdt ons tegen in het vervullen van onze passie. Meer weten? Neemt u dan zeker even een kijkje op onze projectpagina.

Wij zitten graag met u samen voor uw haagplanten in onze kwekerij te Limburg

Bent u op zoek naar haagplanten in de regio Limburg om uw tuin af te schermen tegen buren of voorbijgangers, of wilt u simpelweg een mooi sierelement toevoegen dat u gemakkelijk zelf kunt snoeien en vormgeven? Bij onze boomkwekerij te Limburg kunt u terecht voor allerhande haagplanten, stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Neemt u vooral contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak door ons contactformulier in te vullen, of bereik ons voor meer info op het nummer 011/79.16.51. Wij helpen u met alle plezier verder!