Skip to main content

Gerenommeerde kwaliteit

Onze internationale boomkwekerij beschikt over 105 hectare cultuurgrond waar alle planten en bomen dagelijks met veel liefde worden verzorgd, gesnoeid, verplant en gerooid. Geregeld verplanten zorgt voor een compacte wortelkluit met veel fijne vezelwortels. De bodem wordt meermaals per jaar gecontroleerd door ervaren teeltbegeleiders. Door de grond grondig en regelmatig te analyseren, kunnen we proactief werken en weten we perfect wat er te veel of te weinig aanwezig is. We leveren op basis van deze informatie de juiste spoorelementen, voedingsstoffen en mineralen. De bodemoptimalisatie gebeurt per perceel en plantengroep. Zo krijgen we sterke en kwalitatieve planten, die minder vatbaar zijn voor ziekten. Ook wordt er 7/7 water gegeven, indien nodig.

Transport en service

Transport & service

Wij kunnen snel leveren over heel Europa dankzij een efficiënte aanpak, vlotte administratie en ons professioneel team. Uiteraard kan de bestelling ook bij ons opgehaald worden. Door onze ervaring en vakkennis, weten we hoe we een optimaal transport kunnen verzorgen, ook in uitzonderlijke situaties zoals extreme hitte of koude.

We nemen graag onze tijd om het transport voor te bereiden en geven onze planten extra zorgen, bijvoorbeeld extra water voor vertrek en een winddicht zeil. Tijdens de zomermaanden worden de planten ook besproeid met antiverdampingsmiddel, zo behouden ze hun vocht beter tijdens het transport.

Uitzoeken van planten

Op aanvraag kan de eindklant zelf de planten of bomen komen uitkiezen in onze kwekerij, samen met de tuinaanlegger of architect. We trekken er met de jeep op uit en geven je graag advies. Maak je niet druk om eventuele modder, want er zijn rubberen laarzen en warme sokken voorzien.

Heb je een keuze kunnen maken? Dan wordt je naam aan de boom of plant bevestigd en wordt alles in gereedheid gebracht voor de ophaling en/of levering. Je bestelling wordt met de grootste zorg verwerkt. De combinatie van kennis, traditie en een efficiënte organisatie garandeert een perfecte service en zeer hoogwaardige kwaliteitsplanten.

Uitzoeken van planten