Skip to main content

Bomen kopen van kwaliteit bij Boomkwekerij Mentens te Limburg

Bomen kopen van kwaliteit bij Boomkwekerij Mentens te Limburg

Wilt u bomen kopen voor uw particulier of professioneel tuinbouwproject, dan kunt u altijd bij ons terecht. Boomkwekerij Mentens in Limburg verkoopt een uitgebreid aanbod jonge en volgroeide bomen, waardoor we voor ieder wel wat wils hebben. Lees hier meer over onze bomen, planten en warme klantenservice.

Bomen kopen? Kies ze zelf uit op onze plantage met uw architect of tuinaanlegger!

Bomen van kwaliteit kan je bij onze boomkwekers te Limburg vinden in verschillende soorten en maten. Dankzij de goede organisatie van Boomkwekerij Mentens, kan je zelf een kijkje komen nemen op onze plantages en jouw favoriete boomsoort zelf kiezen. Dat kan alleen, maar natuurlijk is ook de tuinaanlegger of architect van jouw project altijd welkom om ons te vergezellen. Zo ben je er helemaal zeker van dat de tuinelementen die je uitkiest perfect passen in je tuin(bouw)project.

De juiste bomen kopen voor uw totaalproject? Wij staan u persoonlijk bij van A tot Z

Daarnaast helpen we bij Boomkwekerij Mentens ook graag zelf met totaalprojecten die de aankoop van bomen en planten betreffen: Als boomkwekers in Limburg met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis over tal van bijzondere gewassen, geven we jou een intensieve en persoonlijke begeleiding wanneer je ons een bezoekje brengt voor de aankoop van je bomen en planten.

Het team van Boomkwekerij Mentens tussen de bomen

Bomen kopen bij een boomkwekerij met jarenlange ervaring

Boomkwekerij Mentens is een vaste waarde als boomkweker in Limburg, en dus de ideale plek voor wanneer u mooie bomen wilt kopen. Onze boomkwekerij is een hecht en gedreven familiebedrijf met jarenlange expertise in (karakter)bomen, vormsnoeiplanten, haagplanten, haagelementen, solitairen en  meerstammigen. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij bomen en planten van topkwaliteit. Dat komt doordat wij beschikken over 95 hectare cultuurgrond, waar we onze planten met veel liefde en aandacht voor detail grootbrengen. Een uitstekende en intensieve verzorging is ons recept voor het kweken en verkopen van gezonde, prachtige bomen! Regelmatig nemen wij bijvoorbeeld bodemstalen en sturen we bij waar nodig, zodat we geen detail over het hoofd zien.

Ook voor internationale projecten kunt u bomen bij ons kopen

Ons familiebedrijf is intussen uitgegroeid tot één van de grootste internationale verkopers en exporteurs van bomen en planten in Limburg. Ook wanneer u een project heeft dat buiten onze landsgrenzen strekt en daarvoor bomen van kwaliteit wil aankopen, kunt u dus bij ons terecht. Dankzij onze uitstekende voorbereidende werken garanderen wij dat uw aangekochte bomen niet alleen veilig hun eindbestemming bereiken, maar ook onderweg in opperste conditie blijven. We letten er immers altijd nauwlettend op dat er aan hun belangrijkste vereisten voldaan is, zoals voldoende hydratatie bijvoorbeeld.

Het team van Boomkwekerij Mentens in overleg met de klant

Ook exotische bomen en planten bij ons te koop, of we vinden ze elders voor u!

Graag exotische boom- of plantensoorten kopen, zoals bijvoorbeeld palmen, olijfbomen, een bonsai, …? Ook hiervoor kan u bij onze boomkwekers in Limburg terecht. Als we deze niet zelf groeien in onze cultuurgrond, helpen we u immers met veel plezier de exoot zoeken. Dit doen we omdat wij bij Boomkwekerij Mentens veel waarde hechten aan een uitstekende klantenservice en u altijd zo veel mogelijk willen ontzorgen in uw aankoop van de juiste bomen en planten!

Neem vrijblijvend contact op voor de aankoop van uw nieuwe bomen!

Zou u graag mooie bomen kopen voor uw tuin of project, dan staan wij altijd klaar en ontvangen we u met open armen. Bij Boomkwekerij Mentens denken wij bovendien graag mee over de indeling van uw buitenruimte. Dankzij onze combinatie van kennis, traditie en een efficiënte organisatie, bent u bij ons verzekerd van een warme, omvattende service en hoogwaardige kwaliteitsbomen die bij elk tuinontwerp passen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info of een afspraak. U bent altijd welkom!