Skip to main content

Haagplanten kopen van kwaliteit bij Boomkwekerij Mentens te Limburg

Haagplanten kopen van kwaliteit bij Boomkwekerij Mentens te Limburg

Haagplanten kopen voor uw persoonlijke of professionele tuinbouwproject doet u niet overal. Bent u op zoek naar een betrouwbare boomkweker met ervaring, integriteit en kennis van zaken, dan is Boomkwekerij Mentens het ideale adres voor u. Wij helpen u graag met de aankoop van haagplanten die bij u passen en verlenen, naast topproducten, een warme service. Lees hier meer.

Verschillende soorten haagplanten te koop in ons assortiment

Zou je graag een haagplant, meerdere haagplanten of mooie bomen aankopen voor je tuinbouwproject? Boomkwekerij Mentens in Limburg heeft vele soorten gewassen, bomen en planten ter beschikking, waardoor je een ruime keuze geniet. Wij beschikken over verschillende soorten haagplanten, maar bijvoorbeeld ook haagelementen, vaste planten, meerstammige bomen, solitairen, vormsnoeiplanten… Bovendien begeleiden we jou intens doorheen het gehele proces, zodat je zeker die haag- of andere planten uitkiest die perfect bij je passen.

Het team van Boomkwekerij Mentens tussen de bomen

Haagplanten kopen? In onze boomkwekerij kies je ze eigenhandig uit, inclusief advies!

Bij boomkwekerij Mentens in Oudsbergen krijg je altijd de mogelijkheid om zelf je haagplanten of haagelementen uit te kiezen. Dit kan je in je eentje komen doen, maar natuurlijk ook samen met je tuinaanlegger of architect. Jullie zijn altijd welkom voor een uitgegreide rondleiding van onze ruime cultuurgrond! We trekken er samen met de jeep op uit en geven je graag persoonlijk en professioneel advies over de haagplanten die we jou wel en niet zouden aanraden voor je unieke tuinbouwproject. Maak je bovendien geen zorgen om eventuele modder: wij voorzien altijd rubberen laarzen en dikke, warme sokken voor onze klanten. Dat is wel zo gemakkelijk!

Wij verzorgen onze haag- en andere planten en bomen intens voor een gezonde groei

Boomkwekerij Mentens is een familiebedrijf te Oudsbergen dat intussen is uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector. Als boomkwekers met een passie beschikken wij over 95 hectare cultuurgrond in Limburg, waar onze zorgvuldig gekweekte haagplanten dagelijks met veel liefde worden verzorgd, gesnoeid, gerooid en verplant. Onze bodem onderwerpen we regelmatig aan een grondige controle en optimaliseren we intens aan de hand van bodemstalen. Zo groeien onze haagplanten, gewassen, bomen en planten uit tot sterke producten met een gezonde samenstelling en kunnen we jou als klant een uitstekende kwaliteit garanderen wanneer je bij ons komt voor de aankoop van je tuinelementen.

Snelle levering van uw aangekochte bomen en planten

Laat u uw aangekochte haagplanten in Limburg leveren, dan verzorgen wij altijd een snelle en betrouwbare service. Dat maken we mogelijk met een efficiënte aanpak, vlotte administratie en een professioneel team dat tot in de puntjes op elkaar is ingespeeld. Voor het transport nemen we graag de nodige maatregelen. Zo geven we onze haagplanten optimale verzorging en extra aandacht. We vervoeren hen bijvoorbeeld met inbegrip van een winddicht zeil en geven hen tussendoor de nodige hydratatie.

Tijdens de zomermaanden worden onze bomen en planten bijvoorbeeld besproeid met antiverdampingsmiddel, zodat ze hun vocht beter behouden tijdens het transport en in uitstekende staat hun eindbestemming bereiken. Wist u bovendien dat wij niet alleen inzetbaar zijn voor nationale leveringen, maar ook voor internationale opdrachten? Ook daar nemen wij geen risico’s en treffen wij meticuleuze voorbereidingen, voor een succesvol transport. En daar slagen we elke keer weer in! U kan uw haagplanten uiteraard ook steeds zelf komen ophalen bij onze boomkwekerij in Limburg.

Haagelementen van Boomkwekerij Mentens

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de aankoop van uw haagplanten!

Zou u voor de aankoop van uw haagplanten graag een bezoekje brengen aan onze boomkwekerij, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen door het formulier op onze website in te vullen. Wij heten u van harte welkom en kunnen niet wachten u persoonlijk te begeleiden doorheen het gehele proces. Alvast tot dan!